- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Mozilla Firefox
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
"Illetve hogyha egy fali kapcsoló/nyomógombról, csak jelet szeretnék fogni arra van elegánsabb megoldás, mint egy shelly1? (van 0 is)"
Ha azzal a kapcsolóval direktben nem kapcsolsz lámpát vagy bármilyen fogyasztót, tehát nem kell relé az okos kütyübe, tényleg csak a jele kell, hogy a kapcsolót kapcsolták, akkor erre szerintem a Shelly Plus i4 a legelegánsabb megoldás (ha wifi-ben gondolkozol).
-
spider23
senior tag
Én synology alatt használom a HA-t hiba nélkül. Mondjuk nekem ilyen [link]zigbee (ZigStar LAN Coordinator ajánlottak között van: [link] ) adapterem van ami lan-on működik. Így router usb-jén keresztül a tápot kapja és lan kábellel van csatlakozva. Hibátlan és nem kell a synology usb portjával kínlódni.
-
LouiS22
veterán
A script használata feltételez némi linux jártasságot, illetve óhatatlanul bele kell kotornod a syno mélyére és minden áldott frissítésnél imádkozni, hogy utána is működjön (és a synót ismerve lesz egy pont, amikor a frissítés kötelező és nem választható opció lesz, azaz nem tudsz majd védekezni azzal, hogy ok, nem frissítek
).
Illetve a jóember yotube-jára pillanatva ő többnyire HomeBridge hívő, ha esetleg a mozikat nézted és onnan az ihlet.
Én is azt mondanám, hogy engedd el a NAS-on futtatást, hacsak nem vagy feketeöves syno buzerátor és pontosan tudod, hogy mi miért történik.
-
zsamiatt
őstag
Enged el a synology usb megoldast. Rengeteget szivtam vele zigbeevel es zwave adapterrel. 6 alatt meg visszonylag stabil volt. Bar ott is volt olyan frissites ami felul csapta es kinyirta. Ujra kellett epiteni. 7 alatt mar trukosebb. Nem is mindig volt stabil. Jobban jarsz ha csinalsz magadnak hubot. Mondjuk PI alapokon (egy pi zero w is eleg)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest