Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003 -
tepizoli
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy miért van az hogy nem tudok a gépemre Office- t telepíteni mindegy hogy melyik kiadást probálom és ráadásul olyan telepítőlemezeket amik azelőtt jók voltak. A probléma az hogy látszólag probléma nélkül lezajlik a telepités de amikor el akarom indítani a progit akkor újra belefog valami telepitésbe és 3-4 percig várnom kell míg végez és ezt minden alkalommal megcsinálja. Ilyen ablakok jönnek be hogy Windows Installer Felkészülés a telepítésre meg Konfigurálás. Aztán percekig matat. Mitől lehet ez? -
INTELligent
senior tag
Hali! Nem tudjátok, hogy lehet Word lábjegyzetében úgy beállítani szöveget, hogy csak egy oldalon látszódjon?( emellett minden oldalon van sorszámozás is)
-
tevfik
tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni. Mi okozhatja a következő problémát?
Mindennapi munkám során outlook 2007 -est használom. Eddig megfelelő volt bevált és hiba mentesen működött.
Egyik napról a másikra fogta magát és folyamatosan a cpu-t az egekbe emeli ezáltal a háttérben való futtatásra használhatatlan mivel a böngésző, de bármilyen fajta kisebb alkalmazás ( nem válaszol ) vagy megfagy jópár másodpercekre.
A gép outlook nélküli gondtalanul működik. Az outlook a levelek küldése és érkeztetésénél hasonló esetet produkál ott is terheli a gépet. Amit még fontos tudni jelenleg kb 2500-3000 levél lehet illetve 2-3 fiókkal dolgozom.
Köszönöm.
-
ADAM1337
nagyúr
Kéne egy kis segítség van egy 1500 sort tartalmazó árlistám, és $xx.xx elválasztással és az egész oszlopot kéne 1,2-vel szoroznom amire hibát kapok mivel pont az elválasztás és a dollár jel is fixen van a cellában szövegként feltöltve.
Hogy tudnám megoldani képlettel vagy cellaformázással.
pl.: $24.12 és ezt kéne a mellette lévőbe 1,2-vel szorozni alap képletre hogy cella =d4*1,2 hibás értéket ad. -
mhorvat
senior tag
Sziasztok,
kis segítségre lenne szükségem. Egy több oldalas dokumentum minden oldalán a hátteret különböző, háttérbe (szöveg mögé) küldött képek szolgáltatják, a szöveg és a többi kép ilyenkor remekül elé kerül, ezzel nincs is gond. Az élőláb és élőfej tartalmakat viszont nem tudom a háttérkép elé tenni, mit tudnátok javasolni?
Köszönöm!
-
tknof1871
őstag
Üdv! .xls fájl (Excel fájl) Tulajdonságok között a Részletek alatt a Tulajdonos és a Számítógép melletti adatok törölhetők vagy átírhatók? Szóval nem akarom, hogy látható legyen, én töltöttem le a fájlt a netről.
Vagy ha pendriveon elviszem egy másik gépre és felmásolom a fájlt, akkor a Tulajdonos és a Számítógép átíródik a második számítógépére? -
judo001
csendes tag
Sziasztok!
Következőben kérném a segítségeteket:amikor e-mail-hez (vagy bármilyen honlapra) csatolok Word (2007) dokumentumot, a következő üzenetet kapom:
http://kepfeltoltes.hu/view/130722/K_pkiv_g_s1_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/view/130722/486694298K_pkiv_g_s2_www.kepfeltoltes.hu_.png
A csatolt dokumentumot végül rendesen elküldi, csak igen zavaró a minden alkalommal felugró 2 ablak. Mi lehet az oka?
Kérlek Titeket, segítsetek nekem a problémát megoldani!Köszönöm!
J -
gaben1000
tag
Sziasztok!
Az önéletrajzom ráfér egy oldalra, de utána még betesz egy üres oldalt. Hogy tudnám ezt az üres oldalt eltüntetni? Tehát csak az első oldal legyen.
-
johnahex
tag
haliho
adott egy lenovo g580 laptop amin win7 ultimate 64 bittel rotyog
van rajta 2007 office ami működik, viszont a már elmentett word fájlokat nem hajlandó megnyitni, helyette azt mondja, hogy "probléma merült fel, amikor a rendszer elküldte a parancsot a programnak."
excel az jól működik, tettem fel sp3-at office-hoz plusz kompatibilitási csomagot is de semmi.........
csak úgy működik, hogy előtte indítom a word-ot, és megnyitom a már elmentett fájlt
futtattam mindenféle diagnosztikát meg kompatibilitási vizsgálatot de minden faxa, szerinte
ötletek???
köszi -
törölt tag
Arra kényszerültem (megoldás híján), hogy alábbi kérdésem szégyenszemre publikálom. Nem tudok sort beszúrni az Excel táblámba, mert a következő hibaüzenetet kapom:
Az adatvesztés elkerülése érdekében az Excel nem helyezhet nem üres cellákat a munkalapon kívülre. Szúrja be más helyre az új cellákat, vagy töröljön adatokat a munkalap végéről.
Ha nincsenek adatok a munkalap egyes celláiban, amelyeket a program a munkalapon kívülre helyezhet, átállíthatja, hogy az Excel mely cellákat tekintse adatot tartalmazó cellának. Ehhez CTRL + END billentyűkombinációval keresse meg a munkalap utolsó adatot tartalmazó celláját. Törölje ezt a cellát, valamint az összes cellát közte és az utolsó adatoszlop és adatsor között, majd mentse a munkafüzetet.
-
w.miki
veterán
MS Office 2007-ben (Word + Excel) hol lehet beállítani az alapértelmezett szerzőt, a dokumentumok esetén?
-
stufen2
aktív tag
Hello!
Hol tudom beállítani a wordben hogy 20 oszlopnál a diagrammban ne vékony fos pálcikákat csináljon hanem látszódjon hogy egymás mellett egy kék és egy piros oszlop van? -
pinnacle
nagyúr
.ppt fájloknak a betűi fehérek a háttere bordó. Hogyan tudnám ezeket az oldalakat fekete betűvel, fehér háttérrel kinyomtatni? Hiába állítottam át a nézetet fekete-fehérre, a monitoron tökéletes, de kinyomtatva fekete háttérrel jön.
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest