- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Crypto Trade
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
tony_snow #25194 üzenetére
Ez egy ilyen dolog.
Én először a Tokina 11-16-től váltam meg, mert azt hittem, hogy mégsem kell nekem, aztán vásárolhattam vissza. Igaz időközben kijött a DX 2, és olcsón hozzá tudtam jutni, így végül jól jártam vele. Aztán megbántam azt is, hogy megváltam a 35 1.8G-től. Gondoltam nem fogom használni a Tamron 17-50 mellett, ami igaz is volt, de aztán jött az FX, amire szintén remekül használható ez az optika, annak ellenére, hogy DX-re van kitalálva.Ezeket követően mindig azt tanácsolom mindenkinek, hogy aludjon jó párat rá, mielőtt elad valamit, mert nincs idegesítőbb annál, mint visszavásárolni valamit.
-
aleister
veterán
válasz
tony_snow #25181 üzenetére
Ennyiből ezt nem fogod megúszni. Ha ilyen kicsi a költségvetés, akkor megfontolandó lehet a Tamron 17-50 f2.8, ami használtan volt már 60 körül fent neten.
Arra azért felhívnám a figyelmed, hogy minél inkább közeledsz a nagylátószögű tartományhoz, annál inkább fellép majd a perspekciós torzítás. Magyarán szólva "dőlni" fognak a falak. Kültéren van egy másik zavaró következménye is: összenyomja a méreteket. Pl egy monumentális épület nagysága nem fog kijönni a fotókon.Ha van rá lehetőség, inkább maradj a 35-ösnél! Remek rajzolata van, és több fotóból össze tudod rakni panorámaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Mobil flották
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest