- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, most belőttem 0.950V/2010MHz/ memória +500 MHz - most nyomtam pár kör Apex-et és nem volt gond, meg futtattam egy Superposition az is lement szépen, csöndesebb is lett meg egy olyan 4-5 fokkal hűvösebb. Lehet még szórakozok vele, mert szerintem tud ez még jobb lenni de így is jobb mint a gyári.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz Puma K #11205 üzenetére
Köszönöm szépen, végül is meggyőztél, mert mindennel együtt azért nem lenne olcsó az épített víz bár az nem a racionalitásról szól (volt már régebben, azért is gondolkodtam benne).
Viszont tud valaki segíteni egy aránylag safe uv-ban EVGA RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA GAMING kártyához?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, EVGA RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA GAMING kártyára keresek vízhűtést. Elképzelhető, hogy csak az EKWB EK-Quantum Vector XC3 RTX 3070 blokkja van ami passzol rá?
Illetve még annyi, hogy van értelme egy 3060ti esetében is a gyári EK padokat ledobni Gelid GP-Ultimate-re?Köszönöm a segítséget.
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, meg szabad venni a kicsi 1x8pines 3060ti-okat, mint pl. a EVGA GeForce RTX 3060 Ti XC? Vagy ezek felejtősek? Tesztek alapján nem rosszak és árban is jobbak mint a nagyobb 3 ventis társaik, csak akkor nem tudom hol a csavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest