- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindent behörcsögöl, hogy majd jó lesz az még később...
Általában sose veszi elő az ember ezeket... egy időbe énis így voltam/vagyok vele.
De már rájöttem, hogy tök felesleges.Pedig nekem is van most 16TB helyem.
(8TB a gépbe, 8TB NAS)Mondjuk van még vagy 3x2TB is, amolyan backup... de az is csak porosodik.
Fel nem tudnám sorolni mennyi filmet meg sorozatot gyűjtöttem be az évek során... mondjuk már elkezdtem szanálni őket az utóbbi 1-2 évben. A filmek már egész jól állnak... már csak 5-6TB van.
Sorozatok lassabban fogynak... de azis olyan, hogy csak a leg leg leg tartom meg, a többit megnézem és kuka.
De sorozatok nagyon időigényesek...Mondjuk a játék is.
Abból is annyi van, hogy sose játszom végig már őket.
Szerencsére ezek nem foglalnak helyet, ha kell valami letöltöm Steam/Origin/Uplay/GOG-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest