Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz Linkin1994 #646 üzenetére
Csak kivancsisagbol, ezt megosztottak valahol, h a 2 bukas volt? Az eddigi teloik kozul ez a legjobb, velemenyem szerint.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
pataig
tag
Én Samu s20 fe-ről váltottam sok utána olvasást követően. (persze itt is kaptam segítséget és ajánlást)
Nem bántam meg sokkal jobb mint a Samu!
A sebesség, akkuidő, kijelző számomra kiváló! Az ujjlenyomatolvasó is szuper.
Kamera tekintetében nekem jobb mint a Samu volt. (persze egy kétszer ennyibe kerülő készülék biztosan jobb) Ehhez kapcsolódóan egyetlen gond volt, hogy nincs gyári galéria app, de erre találtam egy jót és ingyeneset reklám mentesen, s a hiányosságot orvosoltam!
A rezgést csak hívásfogadásnál és üzeneteknél használom, de nekem azzal sincs gondom (én zsebben is észreveszem, ha érkezik valami).
Természetesen tudni kell, hogy kinek mi a fontos és, hogy milyen készülékeket használt előtte, stb.....
Én ajánlom ezt a készüléket! (Amennyiben megrendeled neten úgy van elállási lehetőséged, így ha nem tetszik visszaküldöd. -
Linkin1994
senior tag
Technikailag persze a legjobb telefonjuk. De mondjuk ha összevetjök a mostani 2a-val amiből 100 ezret adtak el 1 nap alatt.Twitteren is Carl jelezte hogy kifogytak és május júniusban jön majd a további készlet.Indiában veszik mint a cukrot.Ott az olcsó de még is jó telefonok mennek. Így a 2-es magasabb ára miatt nem ment annyira mint mondjuk az 1 meg most a 2a.
Indiában a 12+256-os 2a forintban 121 ezer míg nálunk 158 ezer.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Vikooo
addikt
223k most a fehér 256GB -os, meglátjuk mit ad...
-
Vikooo
addikt
válasz Linkin1994 #659 üzenetére
Kamera, rendszer hibátlan, nagyon sajnálom, hogy ilyen szar HW van mögötte. Nem érdekel a szintetikus pontszám, nem játszom rajta de ne már, hogy alap böngészés közben folyton langyos legyen, illetve a 2 méterre lévő router ellenére a jelerosseg nem mindig maximum, ugyan azon a helyen ugyan azon a savszelessegen meg 5x gyorsabb egy Galaxy S24. A kijelző pedig belterben folyton ¾ -en van, alatta alig látható. Ha feljebb tolom kiegeti a szememet is tehát van potenciál viszont ez is szarul van beallitva, ¾ -e a skalanak haszontalan.
Akksi tragédia, féltem bekapcsolni a kijelzőt mert tuti ugrott 1% -ot azonnal majd pár másodperc használat után ismét 1% majd pár perc használat alatt megint 1%. 4600mAh ellenére.
A 8a se lesz jobb, ugyan ezt a szar G3 -mat fogja használni. -
Pbalazs91
csendes tag
Vezeték nélküli AA-val van bárkinek tapasztalata, mennyire stabil, zökkenőmentes a működése?
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Be lehet állítani, hogy érkező üzenet esetén a glyph villogjon egészen addig, amíg nincs az értesítés megnézve? -
DomToretto
tag
válasz Pbalazs91 #661 üzenetére
Én Suzuki Scross-al használom vezeték nélkül. Működik, de vannak olyan esetek, amikor nem kapcsolódik, bár a telefon azt jelzi hogy folytassam az autó kijelzőjén. (de az autón nem jelenik meg az AA ikon.) Ilyenkor a Suzuki kijelzőjén megszüntetem a telóval a párosítást, és utána szépen kapcsolódik. Elvileg az én esetemben a telónak nem is a kocsival kellene párosodni, hanem az autó USB-jébe dugott AA kütyüvel.
A Nothing fórumon olvastam, hogy panaszkodnak az AA működésére/kapcsolódásra VW konszern-es autók esetében.
-
DomToretto
tag
Szia,
Nekem úgy van beállítva, hogy ha messenger üzenet jön, és kijelzővel lefelé van fodítva a telefon, akkor az egyik Glyph "ledsor" addig világít (folyamatosan) amíg el nem olvasom az üzenetet.
Beállítások, --> Glyph Interface --> Értesítési hangok --> Essential értesítések (új essential hozzáadása) szerintem itt lehet beállítani, hogy melyik applikációtól jövő értesítések esetén világítson a Glyph
-
Jakesz
addikt
válasz DomToretto #664 üzenetére
Köszi, ez tényleg működik. Bár jobb lenne, ha az alsó pici led jelezne, amelyik értesítésekkor alapból is felvillan. Még jobb lenne, ha villogva tenné, ahogy a régi értesítési ledek is szokták. Üzemidőre nem lehet valami jó hatással, hogy az a felső hosszú led világít folyamatosan.
-
TheodoriK
csendes tag
Sziasztok
Az volna a kérdésem, hogy tud valaki valami módot arra , hogy egy cfm nothing watch pro okosórát rendeljek?
Úgy nézem az amazon nem szállítja ki ide....
Köszi a segítséget előre is
Üdv ; László
-
TheodoriK
csendes tag
-
TheodoriK
csendes tag
válasz Linkin1994 #669 üzenetére
AliExpressn is van... 32 ezer Ft ért.
Már azon gondolkodom .... Mondjuk elég necces lenne onnan. Nem lennék nyugodt.Üdv ; László
-
őstag
válasz Linkin1994 #667 üzenetére
Jól néz ki az óra. Valahol valami teszt elérhető lenne róla?
-
Rencee
csendes tag
Sziasztok.
Én kb 10 év Lg használat után lettem kénytelen váltani más márkára. Első sorban a gyári android miatt használtam, nagyon zavarnak az agyon modolt samsungok és egyéb sallangokkal teli androidok. Végül a töltési idő és egy-két egyéb dolog miatt egy xiaomi 13t pro mellett döntöttem, de így hat hónap használat után azt kell mondjam, hogy nem tudok mit kezdeni a xiaomi új hyper os rendszerével. Egyszerűen nem tetszik, és mivel sokat használom a telefont, egyre élesedik az ellenszenvem Sokat használok bt fülest egyszerre két helyen csatlakozva, és az egyik ilyen nagyon zavaró tényező, hogy nincs audio output választási lehetőség, ami már a 10 éves lg- n is volt. Esetleg ezen van?Illetve ha esetleg valakit érdekel, egy hibátlan karcmentes xiaomi 13t pro (kék) csere egy szintén hibátlan Np2- re, én benne lennék.
-
Rencee
csendes tag
Nem a kezelésével van gondom, könnyen alkalmazkodom, de valahogy jobban bejön a letisztult egyszerű használat. Amire kell pedig van alkalmazás. Valószínű használat közben derül ki, hogy tetszik- e vagy sem. Pixel kívül áll a költségvetésemen, meg sztem a Sony és Moto is. Motorolàm ezer éve nem volt, ez a giccses villogó telefon most ami érdekel
[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
221k a fehér emagon 10ho kamatmentesre
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
supertrezi
aktív tag
Igen, úgy 2 hete rövid ideig 200-ba került a fehér. Arra mindenki figyeljen oda, hogy eMag-garanciával vegye, ne pedig valamelyik partnercégével, mert egyrészt az eMag 36 hónap garanciát ad rá, nem 24-et, másrészt futár viszi el ingyen, nem pedig Romániába kell neked küldözgetni ki tudja, mennyi pénzért.
-
Jakesz
addikt
Emagon most 215k a szürke.
-
Pbalazs91
csendes tag
Sziasztok! Hol lehet beállítani, hogy kérje a jelszót vagy az ujjlenyomatot a kikapcsolásnál/újraindításnál?
-
gamegod
senior tag
Na. ma megrendeltem a kicsikét, Carl Peinek hála a Oneplus után megyek a nothinghoz
Ki milyen töltőt ajánl a kicsikéhez? ugreen,baseus,blitzwolf vonal érdekelne
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Nightfall75
tag
válasz Pbalazs91 #693 üzenetére
A feature amit keresel sajnos nem sokat ér telefon elvesztése vagy lopás esetén. Mivel a mai mobilokban az akksi nem távolítható el könnyen, ezért szükség van olyan hardveres megszakító funkcióra, amely pl. egy szoftveres fagyás esetén is képes újraindtani a készüléket. Ez általában a bekapcsoló gomb, esetleg valamelyik hangerő gomb együttes hosszantartó megnyomásával hívható elő, akkor is ha le van zárva a telefon. A Samsung mobilokat is újra lehet így indítani, hiába kérik egyébként az azonosítást a restart menühöz.
-
Pbalazs91
csendes tag
válasz Nightfall75 #694 üzenetére
Szerintem azért ennyire nem haszontalan, de akkor nem fogom megtalálni a menüben. ok
-
supertrezi
aktív tag
válasz mazso1988 #691 üzenetére
Idén nem jön...
"Mivel a Nothing Phone (2) tavaly júliusban jelent meg, sokan arra számítottak, hogy az utódját hamarosan leleplezik, azonban a Nothing Phone (3) mégsem érkezik meg a közeljövőben. A vállalat vezérigazgatója, Carl Pei hivatalos közleményben tudatta a világgal, hogy a készülék csak 2025-ben kerül piacra.
A hivatalos indoklás szerint a csúszás oka a mesterséges intelligencia. A Nothing ahelyett, hogy a konkurenciáihoz hasonlóan elsietett MI-funkciókkal dobná piacra készülékét, inkább időt szán egy teljesen új, személyre szabott felhasználói élmény létrehozására, amelyben a mesterséges intelligencia a rendszer szerves része – derül ki az igazgató által publikált videóból." (napidroid.hu)
-
LógaGéza
veterán
válasz supertrezi #696 üzenetére
De helyette jön a CMF Phone 1
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
DomToretto
tag
Elvileg màr van 2.5.6 frissítés Phone2-re is. (bàr az én telómra még nem jött..)
https://nothing.community/d/11514-phone-2-nothing-os-256-changelog[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
válasz DomToretto #698 üzenetére
Nálam sincs még.
-
pataig
tag
válasz DomToretto #698 üzenetére
Kíváncsi leszek erre a frissítésre, mert talán le lehet majd zárni az állapotsávot mikor a képernyőzár nincs feloldva....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest