Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Le vagyok maradva a mostani kínálattal, de [itt] érdemes megkérdezni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
A Hardware Maintenance Manual-ja alapján nem cserélhető.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
Win7, Vista, XP alatt is van ilyen gondja?
Mert az a tippem, h az új oprendszer energiagazdálkodása nem kapcsolgatja a hűtőventilátort.
Speedfannal sem lehet szabályozni a ventit?
BIOS-ban sincs lehetőség rá, h valamiféle ventivezérlést kapcsolgass?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Mit csináltak vele a szervizben?
És melyik szervizekben?Keress hozzá neten, és cseréld ki magad, olcsóbban megúszod.
Szerviz is csak azt csinálja, h keres neten bontottat, vagy újat jó drágán, és beépíti, majd eladja neked jó drágán.
Sose vinnék szervizbe semmit amit magam is meg tudok csinálni.
-
orionpro
tag
Sziasztok.
Adott egy fujitsu siemens amilo li2727 laptop, 965 chipsettel ha jól emlékszem, egy celeron m530 van benne. Milyen procit tehetnék bele?
Van egy T5300, azzal nem indul, pedig elvileg ugyanaz,de a lábai máshogy vannak. Cimbimnek polcon akad T7100, hétvégén kipróbáljuk vele. 1.06 bios volt benne, 1.07-től azt írja, penryn cpu-t is támogat. Belevarrtam a legfrissebb fellelhetőt: 1.10. -
veterán
Ezt inkább az SSD-s topicban kérdezd meg.
Én használtam még olyan régi SSD-ket, amikben nem volt Trim; és mivel az amúgy is csak az SSD élettartamához kacsolódik, (nem lesz tőle gyorsabb), úgyhogy nem különösebben érdekel, működik-e vagy sem. Már régen volt, amikor az SSD-k mélylélektanával kapcsolatban utoljára olvasgattam. Ha szóba kerül, ilyesmi, inkább az SSD-s topicot ajánlom.
Egyébként én Sata1-es SSD-t keresek egy régi notebookba, ami csak Sata1-es eszközöket képes ismerni. Mivel Pata SSD-t könnyebben találok, mint Sata1-est, ezért irigykedek azokra, akiknek a pata csatolós gépükben egy SSD működik a merevlemez helyén. (sóhaj)
-
Gabbroirvine
csendes tag
nem kötelező a kit de gyorsabb mintha két akármilyen ramot összeraksz
de ha két különböző gyártó ramjait veszed akkor egy a lényeg - hogy a mhz-nek és a méretnek (GB) azonosnak kell lennie...
akkor az megy dual channelben szó nélkül
gabbroirvine felhasználónak 71 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ViZion
félisten
Ebben a topikban -ha megnézed- csak kérdések vannak, válasz nincs. Halott hely ez...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T470 T480 T570 T580 6 cellás fekete külső akku. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo B51-80 i5 Alaplap hibás alkatrész bontás
- Lenovo ThinkPad T490, T495, T14, P14s gyári új 51Wh akkumulátor (L18M3P74). ÚJ BONTATLAN!
- Dell Dock WD19S 130W töltővel. Gyári garanciával!
- Lenovo L490 L590 L14 L15 gyári akkumulátor ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest