Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #26939 üzenetére
Szerintem Te valamiért úgy gondolod, hogy a hormonrendszer csak a "szexuális túlfűtöttséget" befolyásolja, de lelked rajta.
Közben itt egy oda-vissza hatásról van szó a hormonrendszer és a tudatállapot között, ami szerencsés esetben nagyon sokáig kitart. Mindenesetre biológiai, élettani hatások és körülmények nélkül nincsen szerelem, legfeljebb pederaszta ókori görög filozófusok szerettek elmélkedni erről (a testiség-mentes szerelemről), miközben aktuális fiúszeretőjük kerek popsiját fogdosták. (Értsd: Szókratész és Platón b*zi volt.
)
Tudod, nem véletlenül mondják az idősebbek (és érettebbek), hogy a szerelem elmúlik, a szeretet marad. Legalábbis jó esetben. Én is láttam ilyet, pont a nagyszüleimnél, bár szerintem nagyon ritka. De nyilván definíció kérdése az egész.
Nekem nem kell leírnod, mert pont attól szép a téma, hogy mást-mást gondolunk róla. Nehogy már kényszernek vedd, aminek az ürügyén igazából oktatni szeretnél!
(teljesen baráti nyelvetöltés)
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest