- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Linux kezdőknek
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Microsoft Excel topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
beherit
tag
válasz
Pro Koryak #12028 üzenetére
Ezzel amúgy én is így vagyok, már olyan hosszú a my listem, hogy követni sem bírom. A többit inkább csak arra használom, hogy régi kedvenceket újranézzek.
-
beherit
tag
válasz
D.Zsolti0519 #11916 üzenetére
Én ha egy filmet németül nézek meg, akkor utána mindig magától németül kezdi el lejátszani a bemutatókat, ahol opció a német. Ha nem állítgattad, akkor csak meghibbant kicsit
-
-
beherit
tag
Érdekességképp leírom, hogy a support nem tudta megoldani a problémát, de legalább kedvesek voltak. Újraindították a fiókomat, de sehogy sem működött semmivel a fizetés, úgyhogy végül elküldtek a bankomhoz, aki a kártyát bocsátotta ki, hogy náluk van letiltva. A bank szerint minden oké. Úgyhogy pihenőre tettem a dolgot. Vasárnap este valahonnan eszembe jutott és csak úgy random rápróbáltam ismét a kártyával beállítani a fizetést, el is fogadta simán. Úgyhogy happy end.
Egyébként ha németül nézek rajta valamit német felirattal, akkor eddig akárhány sorozatot próbáltam így nézni, egyiknél sem egyezett a felirat és az elhangzott szöveg.
-
beherit
tag
Halihó!
Próbálok regisztrálni, de azt írja, amikor kiválasztom, hogy hogy akarok fizetni, hogy "Sorry, we are unable to complete the sign-up process now. Please try again later." Ha a windowsban appban nyitom meg, akkor "The payment system is unavailable right now. Please try again later." Ez előfordul és tényleg jobb lesz később, vagy valami más gond van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- iPhone topik
- Politika
- Akkuban erősít a középkategória
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest