Hirdetés
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Köszi mindkettőtöknek, de végül ez a VGA-HDMI adapter csinálta a galibát. Miután csak a VGA kábelt dugtam be, ment tökéletesen. Köszi szépen! Kellemes hétvégét!
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
ipon-ról rendeltem egy gépet, összerakással és teszteléssel együtt. Arra számítottam, hogy itthon már csak az OS-t kell telepítenem, viszont minden egyes újraindításnál a monitor power saving üzemmódba kapcsol és a bekapcsoló gombon élvő led csak villog. Az az érdekes, hogy ez csak a bekapcsolásnál jelentkezik, nulláról simán bekapcsol a gép, viszont egy OS telepítéskor többször újra szokott indulni általában egy PC és ezzel megszakad minden addigi előrehaladás.Járt már valaki így?
A gép:
ASUS PRIME H510M-K
INTEL Core i5-11400 2.60GHz
G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3200MHz kit
FSP SFX Pro 450W
SAMSUNG 500GB 870 EVO SATA 3 2.5"VGA nincs bent, a CPU-ra integráltat szeretném használni, mert irodai felhasználásra lesz a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Háztartási gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó gamer gép, Xeon E3-1241 + GeForce GTX 1650
- ASUS ROG STRIX / Ryzen 7 3800x / RTX 2070S / Gamer PC ELADÓ
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Asus Rog Strix Gamer PC
- RTX 4070 SUPER, R7 7800X3D, MSI B650 WIFI, G.SKILL 32GB 6000MHZ, SAMSUNG 980 1TB, SEASONIC 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest