Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juliensorel
senior tag
válasz Szaki00 #35463 üzenetére
Wtf? Am4-es alaplap nem indul el a hozza keszult ryzenek egyikevel, ne vicceljunk mar, biost tudtommal csak ugy tudsz frissiteni ha mar megy a gep, van kep stb
Sztem ez hulyeseg.
Nekem ugyanez a problema volt par napja, hasonlo komboval (msi B350 tomahawk arctic, ryzen 5 1600x) , hazcsere utan nem adott kepet, ugyanezeket tanacsoltak mint neked, egesz egyszeruen kiszedtem es ujra beraktam mindent (a procit is, pedig tokeletesen a helyen volt, mind1) utana megjavult. Ha ket ram modulod van, akkor igen a 2. Es 4. Helyre kell berakni, en azert proba szerencse beraktam 1. Es 3. Slotba, akkor se adott kepet, utana vissza 2,4 be es akkor mar osszeszedte magat a gep. Nem tudom mi volt pontosan a hiba, ugyanis nekem egy led se jelzett hibat, sztem ezek az MSI B350 lapok szarakodnak... Mar banom, h nem asrockot vettem. -
dugo_
veterán
válasz Szaki00 #35459 üzenetére
Hülye kérdés, de ugye a videókártyára dugtad a monitort?
Alaplapi távtartók a helyükön vannak? Nem maradt bent felesleges, ami esetleg zárlatot csinál?
Hányadik géped ez? Kell olyat ellenőrizni, hogy a proci arany háromszöge illeszkedik-e a foglalat adott sarkával vagy ott még tuti nem volt gond?Ha sehogy nem megy, akkor megpróbálhatnál minden szétszedni, ki a házból és az alaplap dobozának tetején összerakni. Körbefényképezni, hátha valakinek feltűnik valami kábelhiány.
Vagy megnézni a monitort/TV-t, hogy automatikusan felismeri a forrást, vagy neked kell-e beállítani, hogy melyi bemeneten várja a jelet.
Vagy alkatrészenként kipróbálni mindent másik géppel, ha összehozható. VGA, RAM, táp első körben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest