Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
válasz MrDerekas #36805 üzenetére
Anno a gépbővítés előtt vettem bele egy CoolerMaster GX450 típusú tápegységet, itt PH-n kérdeztem ki a nagyérdeműt, mikkel érdemes foglalkoznom... viszont ennek már néhány éve, 2013. szeptemberben vettem, megtaláltam egy régi e-mailt a rendelésről.
A videókártyára is gyanakodtam én is, de YT és egyéb "alapjáraton" használatos programok során nem értem a jelenséget. Tegnap azonban volt egy olyan hiba is, hogy lefagyott-beakadt hang és újraindulás... ez jelenthet akár processzor problémát is. Ugyanúgy háttérben futott a YT, közben a Win10 Upgrade után keresgéltem, hol tudnám kikapcsolni, egyszer csak kifagyott és újraindulás.Esetleg vírus, trójai vagy hasonlók okozhatnak-e még ilyen jelenségeket? Vagy kizárólag hardveres problémára gyanakodjak?
Mint írtam is, a korábbi rendszerrel semmi gond nem volt soha évekig, fura, hogy épp a Win10-nél jön elő ez...
Esetleg gondoltam, hogy megnézném a proci hűtését, újrapasztáznám vagy ilyesmi...
Még egy plusz infó eszembe jutott, nyáron, illetve ha kicsit melegebb idő volt még előfordult, hogy olyan játékoknál is lefagyott vagy túlmelegedett a gép, ahol nagy terhelést kapott. Olyankor a tápegységnél is éreztem a melegedést... talán mégis azzal lesz a gond? Olyankor lefagyott a gép, fekete képernyő úgy, hogy percekig nem lehetett bekapcsolni, illetve pörögtek a ventik, de nem történt semmi... gondolom amíg nem hűlt le, addig nem hagyta elindítani magát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- HP Elitedesk 800 G2
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest