Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
HDMI rá van kötve a TV-re (de az ritka esetben van bekapcsolva, csak szükség esetén), aztán sima VGA kábel a monitorra, amit használok, és ami elvileg az elsődleges, és a windowsban a képernyő duplikázására van állítva, tehát amikor nem kap jelet a monitor akkor a TV-n sincs semmi olyankor.
Próbáltam azt, hogy csak a monitor volt rádugva, és azt hiszem úgy is csinálta egyszer két hét alatt kb.
Azt nem tudom, hogy esetleg nincs-e helyén a VGA rendesen, illetve nem is próbáltam mozgatni, de majd úgy is most akartam kicsit kitisztítani belül a gépet akkor meglesem, köszi.
-
Lajos22
újonc
Az alaplapon nem láttam semmi szokatlant. Az alaplalap amit idáig hsználtam az msi n1996 ms-/366. Ami most van benne az pedig Gigabyte fsb 1066 ddr 2, 667.
A proci
intel cor ' 06 Q8200
intel core 2 QUAD SLB5M MALAY
2.33GHZ/4M/1333/05A L816B095
A cambi nem tudom mit jelent . Igen a vidit is mozgattam és semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest