Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz tutuhawer #13480 üzenetére
Akkor alkatrészekkel lehet rajta javítani még, ami nem mondható el a vezetési tudásomról sajnos.
-Rolika- Nekem is olyan van, csak egy picit alakítottam a külsején.
noblem1983 Megpróbálom majd akkor ezt a színsort összeállítani, hátha nekem is jobban bejön. A legnagyobb bajom hogy nincs motorom hozzá, bezzeg ultra turbót dobott már hármat pár napon belül.
Mondjuk ez a mostani Nismo nehezített verzió, ilyenko jobban ellenáll a lökdösődésnek? Vagy mivel lehet védekezni az ilyen egyénekkel szemben?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #13471 üzenetére
Néha nekem is szarul megy. Nekimegyek minden civilnek, fennakadok minden vacak kiszögellésen. Máskor meg úgy nyerek, hogy végig mágneseznek, mégis sikerül koccanás nélkül végigmenni. Mondjuk a kocsitól is függ, M3 GTS-t még nem tanultam meg vezetni, Fairlady-vel meg a Z4-gyel mindent megcsinálok, még S-s kocsikat is sikerül néha megfogni velük.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #13456 üzenetére
Mesterem , Te vagy az egyetlen akinek jo volt a régi bmw-kbe a piros motor , és a mai napig meghajlok elotted , de mondtam én nem ajánlok senkinek semmit, mert mindíg ki kapok, csak anyit közöltem nekem volt van lessz piros motor de csak ugródeszka
Egyébként nem tudod előszedni a régi eredményt, mit nekem anno mutattál, és akkor gyönyörkedhetnénk benne , nincs elmentve neked, nekem van pár mentésem régről , de nincs bennük mit gyönyörködni
[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #13196 üzenetére
Attól függetlenül a Nismoval rámehetnél 1x mert nem skill fügő a dolog játék pénzért a büdös életbe nem lessz 2 csillagos skill
(#13198) noblem1983
Van egy sejtésem hogy lehet tisztán így menni de azt nem árulom el
És nem csalóztam le csak arra vagyok kiváncsi jól gondolom -e a dolgot.[ Szerkesztve ]
vga
-
chris1997
aktív tag
válasz tutuhawer #13185 üzenetére
Minek? Röviden: Spúr vagyok. Nehezmre esik néha applikálni a cuccot, mert nem tudom jó lesz-e bele, vagy nem.. Szóval hétvégén építek.
Készítek egy projekttervet.. próbálok nem statnak bedőlni. Ha nagyon akarom, lenullázom magam, mint a fene. De odáig még nem jutott sor. Szerintem a három R8(Shift R8, 5.2, LMS) Kalibrálása(5.2 újrakalibrálás, úgy kanyarodik, mint egy jobb TTRS), talán Cinque, de ahhoz agyamentnek kéne lennem.. Suprát műtöm, Nismot is, stbstbstb.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz tutuhawer #13140 üzenetére
Na látszik, hogy kb fél év játszottam előszőr...miért mondod, hogy javítva? Mi volt a baja?
Akit érdekel, 55 perc és lesznek szerverek.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #13056 üzenetére
Ugye így próbálod a Win7-et feltenni, mert ha OP-böl indítod nem fog felmenni, úgy csak frissít és ugye XP-t nem lehet Win7-re ezért lép ki. A custom megnyomása után a kiválasztott partíciót (amire fel akarod tenni a Win7-et) törlöd, formázod és új, utána next és fel fog települni.
Ha kell az XP is akkor azt kell először feltenni és egy másik partíciót kell választani vagy létre kell hozni ha nincs (ezt XP-vel) és mehet a Win7, és így lesz a gépen 2 OP rendszer amit a betöltőképernyőn lehet kiválasztani.
Így fel kell mennie és ami ott van a PÜ-ben az tökéletes!A lényeg gép bekapcsol, OP rendszer feláll, Win7 lemez be, had töltsön be hogy jó e a lemez, újraindít és egyből F8, nyomkodd folyamatosan így nem késel le róla! Utána boot DVD-ről a többi benne van a cikkben.
[ Szerkesztve ]
-
chris1997
aktív tag
válasz tutuhawer #13056 üzenetére
Ha nekem plafon az NFS, akkor nekem nem annyira a szimuláció a pályám. Nekem inkább az új MW, HP, Burnout, de a legjobb egy régimódi TrackMania, én inkább a sebességet szeretem, mint a pontos kanyarokat stb. Bár a TM-nél ott nagyon fontos, közben a "turbópanelokon" felgyorsít 400-600 km/h-ra. Baromi élvezetes, próbát megér. Hivatalos oldal Én a United Foreverrel tolom, bő hat éve vettem kemény 2000FT-ért. A Nations meg ingyenes.és nagyon élvezetes. Autókat meg innen lehet letölteni: http://www.trackmania-carpark.com/index.php Ezek csak skinek, a teljesítménye mindegyiknek ugyanaz, csak a hangjuk, dudájuk lehet más. És mindegyik autó ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tutuhawer #13014 üzenetére
Nyugi Nyugi ! Az a ams már meg ne haragudj de nem teccik biztosan sokat dolgoztál rajta de én szeretem az öszetet és nagy felületü "sportos" festéseket mint pl ez .:
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&tbm=ischhttp://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&tbm=isch
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&
http://www.google.hu/imgres?q=nissan+skyline+tuning&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&start=122&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216
És ha valaki meg tanitana linkelni
Ilyet tudtok nekem mutatni va valami Monsterest vagy ilyesmi stilusut?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #12825 üzenetére
hát, köszi
ezt a választ akartam, meg nem is .....
hát, végtére is még kell 500k. addig eltudom döntenimit nem adnék ezért az autóért. vagy ha már vki megtudá "festeni" nekem...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Robokutya
senior tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #12537 üzenetére
Persze világos, csak félnék hogy beszippantana. Aztán nem lenne megállás. Mint ennél: [link] Jó volt, elég volt, átlag napi fél órára meg ez itt elég, itt még elbohóckodok addig míg ki nem húzzák a dugót.
+sokszor laptoppal vagyok, nem otthon. Simraceway meg jobb gépet kér. De azért néha megnézem mit alkottok ott.
[ Szerkesztve ]
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #12530 üzenetére
Szimulátorozás, félszimulátorozás? Az jó dolog. gyorsan eltelnek úgy a hetek...
1 órás bemelegítés, megbeszélés csapattárssal, majd fél órás szünet, az 1 órás verseny előtt? Az egész után egy kemény kocogás éjfél előtt hogy utána el tudj aludni?
Jönnének hétvégén a rokonok amikor a következő kitűzött verseny van?... kedves rokonok nem-e lehetne...
stb.
Jó volt, elég volt -
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #12489 üzenetére
köszi
alakul ,még közeli kész állapotban volt 1 kis technikai malőr Kiskunlacházán , még jó hogy nem kapta meg a festést csak 1 alapozó festést , motorikusan teljesen kész , sajnos forgalmit nem kaphat mert 1ik neves komám belepiszkált komolyabban még utánunk is , pár dolog még kerülhet bele de átok pénznyelő ez aki ilyenre adja a fejét tudja hogy mivel jár#12488) Beeerka köszi
#12487) Qru köszi
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #12331 üzenetére
holnap letöltöm a simraceway-t. Megnézem, tetszik-e, tetszeni fog-e a jövőben. Ha igen, akkor esetleg összeszedem a kormány-pedál kombót. Nem terveztem, de most rápillantottam kicsit a hivatalos oldalukra
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Underground2
tag
válasz tutuhawer #12288 üzenetére
valami hasonlóra gondoltam én is!
de mondjuk ez a kör kialakulhatna itt is...és ha már téged is idegesít a cheat,
akkor már valószinű h Te nem folyamodsz ehhez a "segítséghez", h cheatelj!
tehát veled bármikor versenyeznék, mert ha megversz, tudom a kocsid és a tudásod vezetett hozzá!
és nem lehet 1 másik szervert csinálni?You'll never walk alone!
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #12248 üzenetére
Hu most hirtelen nem is tudom meik kocsirol beszélsz, E30 ez a régi T2 es bmw lenne? a sport evulution?
Mert sajna soha nem volt rajta body , féltem elkurja a kanyarodást, és nem vettem rá , most meg le van már teljesen butítva
Vissza térve a mustánghoz , megfogattam soha többé nem kérdezek meg senkit , hogy mien színsor van a kocsiába , de engem a te mustangod érdekelne nagyon , hamár annyira megy.Más Ufo
Azért a számok azok számok , de az rs jóval nagyobb segberugást kap a mustanghoz képest, csak ezért versenyképes a kocsi a mai napig, egyébkán már egy lfa megverné, de lehet megint tévedek.Más
Mentem ma a cinque -val a spade streeten 1.06 os kört, ami nem rossz, de utánna nem bírtam, azt is elsőre, és elfüstöltem 80db nitrotMegyek ma Hs ezni egész este azt tolom sziasztok. pussz
vga
-
[BB]
csendes tag
válasz tutuhawer #12190 üzenetére
Köszi, de azért nem volt ez olyan egyszerű szülés, mint azt az eredmény sejteti Ez kb 1 óra alatt jött össze, utána még két órán át próbáltam megjavítani, de nem jött össze. Kb 350 nitróm ment rá összesen, úgyhogy nem őszinte a mosoly az arcomon
(#12191) UFO1
Az ilyen trükköket én is a nagyoktól lesem ám el, de azért kösz az elismerést az ő nevükben is[ Szerkesztve ]
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #12136 üzenetére
Nox-al értek 1et ebben a témában , az tény, hogy lehet még jó időket futni , de a tophoz még messzebb leszünk. Ráadásul , látod a mai napig nem tudtam összehozni 1 normális kocsit, ugyhogy , mi már csak üldözni tudjuk az elejét elcsípni, nem.
(#12146) UFO1
Jól megy a srác tény és való, de ez még az rs fénykorában volt , azóta történt egy s más, ráadásul ugyan azt veszem most észre mint anno az lp 640 nél, egyre szarabb az rs butitják .Nos piros rugó ??? akkor és ott amikor én szenvedtem cele az volt a legjobb bele, mert sokat szenvettem vele, probálgattam mire számomra vezethető lett.
Azóta épülőben van egy másik rs is , lassan 1 éve zöld rugóval, és igen jobb a kocsi , de nem tudok a piros rugós rs nyomába érni.nézétek el a sok hibát itt ugrál az ölemben a 9 hónapos bébim.
[ Szerkesztve ]
vga
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #12142 üzenetére
Senki nem mondta hogy nem lehet. Viszont azon kár is vitatkozni hogy szemtől szembeni versenyeken már elvérezni látszanak az egykori TOP autók az új generációval szemben. És amint jön az F1, Veyron, Huayra, Agera stb...., a csirkére is ez a sors vár.... Csak idő kérdése.
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #12126 üzenetére
így egy hetes időtartamban a rugó is: ez a helyes kép:
http://www1.picturepush.com/photo/a/11420989/img/11420989.jpg
Én azt mondom, nem elég a napi több száz gyorsulás, amit sokan nyomnak, kell mellé a multiplayer futam is, akkor kapom meg a cuccot. Legalábbis énNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #12112 üzenetére
hát nekem 1 értelmű a bűnözés esete 1.37
nekem az 2 perc körüli plyákon 3-max 4 nitrot tudok előni, ready -vel 1 ütt. és kész.tegnap rádköszöntem , mondok beszélünk kicsit de eltüntél
(#12116) SylarHUN
Az audi az egyszerűsége miat , szép letisztult semmi csicsamicsa, a zonda f , meg pont az ellenkezője miatt tetszik, .
Nem szeretem amikor linkelsz képeket, mert baromira irígy vagyok.
gratt.[ Szerkesztve ]
vga
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tutuhawer #12084 üzenetére
Értem, köszi maradok az Apexen az tuti, jó kis 50-es szint
Jó volt a Halloween is, tetszettek a díszletek Csak kár hogy a Ghostwood verseny teljesítése után nem sorsoltak ki :/ még videót is csináltam róla, aki gondolja nézze meg [link]Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #12085 üzenetére
Nem tudom mi a helyzet, de vagy visszavettek a Nismo-n vagy amivel én megyek az gyorsabb, de nagyon nem hagyott le mostanában egy se, bár túl sokat nem gurulok. Viszont a 911-el nem tudom mi van, alap utcai cuccokkal utoléri az ultrás Zondát , a gond annyi, hogy nincs benne semmi skill (csak 5 IGC-s perfect) és így elnitrozik simán, viszont reggel mentem az egyik A-s kézifékes pályán (ma van először ) és a Murci-k NOS-t, jugger-t tolnak és úgy is csak a 911 mellett kocsikáznak (bár azt nem figyeltem hány *-os a N2O skill azokban).
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #12029 üzenetére
A REP duplázó az jól jönne (ha az) a 3db 50-es profilhoz (a kp. az nem rossz a 650-hez, bár csak 250 kell már), kerestem mindenhol, de nincs sehol semmi. Ha van ötlet hol mit kellene keresem az jó lenne, a honlapon sem ír semmit csak a hírekben, legalább beleírták volna mi az!
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #12000 üzenetére
bár én most csak 1 tesztet futottam hogy megy a szekér : [link]
#12028) UFO1 : nekem is több profilban 5-6 giftet ír mindig hogy 28sec ideje kaptam , de a giftek között csak ezek vannak [link]
[link][ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #12003 üzenetére
Rosewood főutcájára levágás előtt 2x pickup volt jobb oldalon, az ideális íven, ha az nincs akkor max. 2:33.
(Ha kérhetjük akkor máskor valami no traffic, vagy kevésbé csőszerő pályán, mert már majdnem hagytam az egészet, mert 20+ próba alatt se jött össze tiszta kör. )Ez meg 1 Valley n state ahová jártam multizni két single között -hogy ott ne nyomják már a mágnest a botok annyira.
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #11942 üzenetére
Majd konzultálok a régi forrásommal , csak nincs pofám megkérdezni
Euró truck öhm, öhm, inkább nem nyilatkozom, inkább csak annyi , nekem elég vele vacakolni éles körülmények közt, ja és a rammolás szigoruan tilos habár sokszor beugrik de jó is lenne 1 tolólap az elején , és szabadulnék a sok hülyétől
Nagyon sokszor látam lambokat ugy szállítani , dobozban , és a dobozra van a kocsi rá rajzolva de csak a vonalai
visszatérve a gaméhoz, nem tudom mi vonz benne még mindíg , de nem bírom letenni , tegnap mentem 3-4 futamot ennyit bírtam . de nagyon sok kocsi kellene újra jaj.
E osztályba mondjatok már valami okosat, néztem a stat oldalt , scirocco van asszem , de nekem nem megy annyira amennyire kell. lassú
[ Szerkesztve ]
vga
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #11903 üzenetére
Hátralag mostanában szerencsére nem sok van nálam. Ami nagyon megy, az az "oldal lag": nitróval előzném a pont előttem, látszólag stabilan haladót (nem cikk-cakkban közlekedik), és akkor melléérve mintegy elfogy a nitróerő. Vagy én lassulok az ó tempójára, vagy őt rántom fel az én nitrós sebességemre. Hogy aztán kezdődjék a szkander...
(Erre még nem találtam animgifet (eszembe jutott a kiskutyás amiben hozzákötnek egy felfújható krokodilt a kutyihoz, hogy aztán ráijesszenek... de nem lenne jó mert magyarázni kéne na))[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #11899 üzenetére
Hogyhogy 3? , csak 2 tipusról tudok
Nagyon mérges vagyok már régóta nem autóztunk 1 jót, a héten még ithon leszek a késő esti órákban aktívabb vagyok, esetleg majd kicsit ha tudod intéz egy napot. , hogy legyél ja és lehetőleg ne légy fáradt , meg éhes sem[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #11878 üzenetére
Én nem leszek szánalmas ellenfél igérem tegnap cska 3 menetre volt időm , de végre beadták a kedvenc pályámat Gray point 2.34.8 al zártam , és nem voltam toppon, nagyon fáradt voltam kancsítottam a monitor előtt, de 16db nitrom bánta.
Más
Zondával kapcsolatban Szarmatrac-al gurultunk a ghoost wood on, és a sima f igen jól vizsgázott. ott, nitro nélkül sikerült 2.27 időt mennem a kolléga megajándékozott egy 2.26 idővel , nem győztem bilukszolni, jot kocsiztunk, ebből kifojólag a zonda nagyon, meg lett csinálva , talán a cinque 1mp el jobb, persze csak ezen a pályán.[ Szerkesztve ]
vga
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #11878 üzenetére
Én csak 1-2 kört megyek (néha 3-at ) singli-be, hogy megnézzem hogy fut a szekér csúszik e stb., ha jó idő lesz akkor lesz, ha nem hát nem, a jelentőségét nem érzem. Az hogy unalmas a játék az 100, ez a kevés pálya nem köt le, bár hogy De Wellis ment egyre több még be nem tett (vagy ritkán) verseny van.
-
Patrick
addikt
válasz tutuhawer #11856 üzenetére
Sokat F1-eztem én is, valahogy nem jutna esze,be, inkább próbálok tökéletes íveket, kanyarokat, köröket menni. ha jól rajtolok, néha előfordul, akkor 80%-ban nincs gáz, ah nincs szerencsém, akkor karambol, vagy nekem jön a genyó.
Egyébként meg lehet valahol nézni a köridőket? van valamiféle lista? vagy felesleges mert 100 000. vok.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #11643 üzenetére
Ezen az „embereim”-en és a „milliókon” mindig jókat röhögök (remélem csak vicc), de nekem a sima kényelmesebb és könnyeben kezelhető pedig csak full utcai (a pro pár ultrával meg még stabilabb, jobban tapad és gyorsabb), míg a TH-s kevésbé (pro: 4 tun. 2 impr.). Az idöeredmények közel azonosak hazain és csak 1s-el jobb a TH-s, viszont Welcome to Palmont-on 0,1s-el jobbat ment a sima.
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #11564 üzenetére
...
Lassú az a r35 Spec-V. Ahogy a rosewoodi körpályára ráfordulunk, lenyomjuk a kötelező nitrót, nézem ahogy komótosan pakolgatja a sebességmérő számait 250-től, tök egyenesbe álíltva, hát olyankor sokszor azt gondolom hogy annál talán még a t2es mustang is jobban gyorsulna.
Ezért nálam a minél magasabb overall volt a lényeg. Az ajándék kék Ultra tuned mocit, zöld uilyen ultra váltót, piros mocit bumm bele. (Meg minden más kocsiba amit komolyan gondolok.) Piros gumi, és piros fék. Ezzel a párossal szinte csak a hátsó kerekekre hat a fék, valahogy nagyon észreveszem ha kicsit is elöl hat. Pl piros fék, és sárga guminál fékezéskor már érzem hogy bólint a kocsi kifelé az ívről. Ha nagyon izgága az autó (pl. 2012-es Mustang, meg a telefonfülkében is megforduló topverdák) akkor ez persze nem nyerő. +Zöld turbó. Szóval: kék-zöld-zöld-piros-piros-piros.
De ezzel nagyon merev. És törni kell e kanyarokat. Aki gokartozott már fedetlen pályán esőben slick gumikon az talán tudja mit jelent ez. És hogy menyire lehet élvezni hogy a megszokottól eltérően kell vezetni, gondolkozni, dolgozni a kocsival. Beesni a kanyarba, fal előtt befékezni csúsztatva, hirtelen irányba rakni majd a kormányhoz nem nyúlva egyenesen kihúzatni. R35 Spec-V. Imádom.
De ez rizikós, nem mindig adja ki, sokszor túlfékeződik. Körversenyeken lehet állatkodni ahol be lehet nyomni a +1 kört.Aztán van egy másik. Ez a sprinter a sprintversenyekre - ahol ugye nem szabad hibázni. Ezt a kézifék rángatása nélkül tolom ha lehet és szerintem vmi ilyesmit kerestek:
Zöld(ultra) - sárga - zöld(ultra) - kék - kék - piros(ultra) - mert ilyen alkatrészek voltak raktáron. De egy biztos: ebből a kék rugót ki nem venném...[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #11519 üzenetére
Egyik este próbálhatjuk, nem megy az olyan könnyen (pláne hogyha odapörkölnék 1-2 nitrot, de privátban nem szokás ).
Megj.: a 3 pirosat nem sok minden viseli el, esetleg egy némely BMW, a Silvia stb.(#11520) LamerGyuri
A kék rugót nyugodtan beleteheted nem lassul tőle hiába lesz kevesebb az overall, de mivel kevésbé merev mint a piros éles kanyarban könnyeben fordul.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #11503 üzenetére
Lepróbáltam ezt a 3K, 3P-at (a normál R34-ben, pedig nem szeretem) és nem akkora marhaság mint gondoltam, sőt a legjobb időkben elöl volt, de kék rugóval szerintem kényelmesebben és szűkebben fordul (minden utcai az összes lehetséges és értelmes szín kombóval próbálva).
Ez a csapás dolog, ez nem tiszta.[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
válasz tutuhawer #11496 üzenetére
Ez valami eszméletlen! Megmondom őszintén, hogy álmodni sem mertem volna, hogy egyszer lesz egy ilyen tudású Nissan a játékban! (példának ott volt a "sima" R35-ös, a "sima" Skyline, de ez, amit most alkottak, ez fantasztikus! És úgylátom, hogy egész jól beleszoktál a vasba elég rövid idő alatt! Minden tiszteletem a tiéd!
Más: Kormány él már?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #11503 üzenetére
Jó estét ASZFALTBETYÁROK !
Csapd meg mind , (csak a fejit , megne sántujon ) .....
Szerény véleményem a nissszanokról , főleg ha nemértek hozzzá , akkor nemugatok bele.
Mijjen madár az a cinke , repül vagy ugrik , hálégnek nekem nincsen , de nagyon gondokodok rajta , hogy neis legyen ????? (főleg , hogy népótó ) ez ojjjan mint annnak idelyén a nokija 3310-es .....
odébbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Epson nyomtatók
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest