-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz bajusz15 #30036 üzenetére
Azt azért írta, mert megkezdted a pénzügyi tranzakciódat, de ezzel a tetteddel még közel sem fizetted be a havi gubát...
Most látom csak, meg is vagy a megoldással... ennek örülök.[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
MODERÁTOR
-
metrion
aktív tag
válasz bajusz15 #52025 üzenetére
Szia!
Én így vettem most flotta csomagban egy Samsung S10e típusú készüléket, Samsung S7-et adtam le patika állapotban, 26 ezer Ft volt az első kalkuláció, de függetlenül már + 6 ezer Ft. Erre rájött a 25.200 Ft kedvezmény. Telefon így 140 ezer körül volt, Médiában, Samsung Storeban 260 ezer körül van. Ügyintéző semmit nem jelentett, összesen 4 ügyintézővel szórakoztam.
Hallotam olyanokat, hogy P9-re 19 ezret, P20 Pro 2 ezret, P30 Pro-ra 52 ezret kalkulált a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz bajusz15 #52274 üzenetére
Ilyen hívások nem jönnek
Olyan hívások jönnek, amikor valami drágább csomagot akarnak rád sózni és azonnal kell dönteni.Több kollégám is bedőlt ennek és szóban kötött újabb szerződést egy számára talán még előnytelenebb csomagra.
Tapasztalatok szerint amikor fel akarod bontani a szerződést akkor lehet az ügyfélmegtartó emberrel beszélni/alkudozni.
Aki magától akar maradni pl. vesz új készüléket vagy vált valami újabb csomagra, őt ugye nem kell megtartani marad magától, így nem fog egyedi ajánlatot kapni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest