- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Dehogynem mehet 2 tévé több IP-ről, csak olyan régi tévék kellenek hozzá, amiken a Netflix alkalmazás ősrégi (2013.2.4), és a gyártó sem frissíti (Sony). Nincs is benne a regisztráció / megerősítés funkció, ami kellene a meghívásos használathoz. Csak megy, nem kérdez soha semmit
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
senior tag
Mindig a TV a prioritás. Egy ip címen lehet több TV is, de több ip-ről nem lehet több TV. Más eszköz bármennyi lehet, egyszerre annyin tudod nézni, amennyit a csomagod enged. Illetve van egy olyan opció is, hogy ha pl. nyaralni mész és ott nézed TV-n, felajánl egy "Utazok" opciót, így kb. 2 hétig nézhető más TV-n is, de utána kiírja, hogy ez a lehetőséged most már nem használható. Azt nem tudom, hogy mennyi idő múlva lehet ismét élni az Utazok opcióval.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
battag
aktív tag
Nálunk egyelőre ugyanez, csak a "csaló" TV-n (Neflix appon) szűnt meg a netflixezés, ugyanott a gépen még megy...
Mondjuk a TV-re valóban sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy ha két külön IP-n használnak egy fiókot az valószínűleg nem egy háztartás, Laptopra, mobilra már necces ugyanez... -
senior tag
A TV-t nézik. 2 TV különböző ip címekről nem mehet. Minden más eszközön továbbra is lehet használni (jelszót megosztani), azoknál nem tilt. Én is testvéremmel együtt fizettem egy 4K-s csomagot, és kb. 2-3 hete kizárt, hogy válasszuk ki, hogy melyik a fő háztartás. De telefonon, tableten, laptopon továbbra is tudom használni gond nélkül.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Jubejo
csendes tag
válasz Corleone33 #24 üzenetére
nekem tvn igen, bár a gyerek fiok mindenhonnan megy. Egyébként nem tudja valaki mit néznek?
-
Corleone33
senior tag
Jelentem, családi csomagban még egyik családtagomat se függesztették fel a fenyegetések ellenére
Erről ennyit
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Reggie0
félisten
Es nyitottak egy uj problemat: kulfoldon elo felnott a helyben elo kiskoru gyerekenek nem tud nyitni se fofiokot, mert kiskosru, se alfiokot, mert eltero az orszag.
-
Jubejo
csendes tag
na ez az. Nézhetek disney+, netflix, apple prime, skyshowtimeot ha megszűnik mindenhol a megosztás akkor én is azt érzem hogy inkább mennyen minden és vissza ahonnét jöttünk a torrentre…
-
addikt
-
ATi GAMES
tag
Nem mindenütt lesz ez olyan sikeres. Az ár érzékenyebb országokban lehet többen fognak hozzá letorrentezni a tartalmakat, főleg hogy mostanság egyre csak hanyatlanak...
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
devast
addikt
válasz KKaresz45 #17 üzenetére
Régen volt 1 előfizető, 1 login 1 jelszóval, amin több eszközre is beléphettél, és mindegyik eszközön láttad az adott előfizetőhöz tartozó összes profilt.
Most van az "extra user", amit a fő fiók előfizetője fizet, de mindegyik ilyen felhasználónak külüön regisztrálnia kell, saját loginnal és jelszóval, és mikor bejelentkeznek egy eszközre csak 1db profilt hozhatnak létre, ami a fő fiók és a többi "extra user" fiókja alatt nem fog megjelenni és nem választható. -
KKaresz45
senior tag
Kicsit keverednek a fogalmak. Most már nincs olyan hogy "alfiók". Az csak a régi rendszerben volt. Userek vannak és az egyik user lehet "exra member" a másik előfizetésében. Ő valóban nem fizet, de a fő user fizet utána tehát mégis van pénze belőle a Netflixnek.
Azt nem tudom hogy ha extra member vagy egy másik user standard előfizetésében akkor az ad-free lesz-e. Mert akkor az egy kicsit jobban megéri mint egy reklámos előfizetés.
-
vicze
félisten
Amúgy.
Standard with adverts*: £4.99 / month
Standard: £10.99 / month (extra member slots** can be added for £4.99 each / month)Tehát nekem az jönne le, hogy nem az emberek a jelszó megosztás helyett saját külön accountot csinálnak, és a reklámost választják mert ugyanannyiba van, mint ha valakit hozzáadnál, egy másikhoz. Ez Netfix stratégiája szempontjából is logikus lenne, hisz így tudják valós userre átalakítani a jelszó megosztókat, és nekik ez fontosabb szám, de direkt úgy csinálták, hogy bevételben mindegy legyen nekik melyiket választja a user.
Mivel Q3-ban minden régióban megszüntetik a jelszó megosztást, viszont nem mindenhol tudnak reklámos opciót csinálni (túl kicsi piac), ott érdekesebb lesz ugyanez, főleg ha árérzékeny az adott hely.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz KKaresz45 #12 üzenetére
Sign-ups: Trial Users, plus Gross Subscriber Adds, less the portion of them who came from a trial conversion.
A meghívott fiók tudtommal nem fizet, nem? Tehát pl. Netflix szemében se számítana fizető előfizetőnek, gyak csak egy profil egy adott előfizetésben.
Ha password megosztás miatti új userket számolták, akkor az a saját definíciójuknak ellent mondana, másrészt itt, májusra rakják a ugrást(szintén a "jelszó megosztás miatt"), itt meg júliusra, innen hova tűnt a májusi tüske?
[ Szerkesztve ]
-
KKaresz45
senior tag
Ok, és az definiálva van valahol hogy a "sign-up" mit jelent pontosan?
A változtatás előtt egy user egy e-mail címmel volt regisztrálva. Amikor eltörölték a megosztást, akkor a "háztartásbeli fiókok" használóinak saját Netflix accountot kellett csinálniuk a saját e-mail címükkel, majd azt meghívta az eredeti fiók tulajdonosa. De ettől az az új regisztráció még "sign-up"-nak számít nem? Nem értem, hogy miért ne számítana annak.
-
vicze
félisten
A hivatkozott cég "Netflix sign-ups"-ot számol. Tehát ebben nincs benne az alfiók és túlnyomó többségben a Trial hónapot számolgatják, ami kb. semmit nem jelent. Netflix viszont mindet, a partnereken keresztüli felhasználókat is, és ők a fizető ügyfeleket számolják, mert pontosan ez számít.
Szeretném, hozzátenni, hogy US és sok más régióban is a "Basic" Július 17.-én megszűnt és ezért van több feliratkozás a reklámos verzióra mert jelenleg az a legolcsóbb opció. A Július meg azért "kevesebb", mert júniusban mértek egy 130+%-os növekedést, ami ???
Tehát csinálnak hírt a semmiből kb. Ott a Netflix táblázata ami igen pontos képed ad, és nincs benne konkrét hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Hát pedig szerintem is de. Bünti előtt én fizettem 1 fullos fiókot, meg asszony is, és anyós asszony loginját használta. Bünti után felmondtam én 1 fullos fiókot, így csak asszony fizet 1 fullosat és 2x megosztósdit. Igazából most kevesebbet fizetünk mint előtte. Tény, hogy addig is használhattunk volna egy fiókot akárhányan, de nem tettük.
-
vicze
félisten
Ez elmagyarázná valaki, hogy ezek a számok hogy jönnek ki a Netflix jelentéséből?
Már rohadt unalmas hogy minden fact checkelni kell... -
dabadab
titán
válasz Necroman_Mk2 #4 üzenetére
Ennek így nincs semmi értelme, az előfizető elég jól definiált fogalom, nem olyasvalami, amit súlyoznak.
DRM is theft
-
bambano
titán
"Nagy sikert hozott, hogy a Netflix leszámol a jelszómegosztókkal": Kinek?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dabadab
titán
válasz Necroman_Mk2 #1 üzenetére
Mert az ugye tényszerűen egy darab előfizető, ammenyiben egy darab ember fizeti az egészet.
DRM is theft
-
Necroman_Mk2
őstag
Szóval a kifelé kommunikációban a főfiókokat és a fizetős alfiókokat egy előfizetőnek veszik...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM