Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz _NCT #7510 üzenetére

    [link]
    Ha a vizsgakra kattintasz akkor latod szepen, hogy konkretan milyen aranyban jonnek majd a kerdesek temakorre lebontva. En sem voltam meg MS vizsga felkeszito tanfolyamon, meg lehet ezeket csinalni nelkuluk is. VMware vcp-n voltam talan 250K volt akciosan / 2 vagy 3 napos, na az alapjan amit ott megtanulsz garantaltan senki nem vizsgazik le. Nagyon szuper volt, az eloado nagyon felkeszult jo humoru illeto volt, de csak arra volt eleg hogy itt -ott belekarcoljunk a felszinbe.

    Itt van vagy 10-12 video ismerteto a szerver 2012 R2-rol eleg sokat lefed a vizsgakbol is.
    [link]

    Amik vannak vizsga jegyek, szinte mindhez jar "second shot" kiegeszito( ha nem akkor erdemes venni hozza) szoval, ha meg is vagnak akkor ingyen mehetsz meg egyszer a vizsgara. Akkor mar latod nagyjabol mi az ami nem ment es mire kell rafekudni.

    En is sima desktop epito/ karbantartokent kezdtem 12 eve, aztan van aki megmaradt azon a szinten a mai napig aki meg lepegetett meg csinalgatta a pluszt mellette az most negyszer-otszor annyit keres.
    Nem kell parazni, hogy te csak desktop support-ot csinasz, mindenki ott kezdte, senki nem szuletett MCSE-vel, megy ugy hogy tudott mindent.

    A legutobbi MS vizsganal ami pont az MCSA 2012 volt nekem, gondolkodtam rajta, hogy mennyire kezd elavulni a a vizsgamodszer es nem koveti a valos eletet.

    Miert kellene tudnom fejbol a Windows Azure powershell parancsokat, mikor 3 perc alatt megtalalom a neten oket. lassan elmulnak azok az idok amikor a lexikalis tudasbol lehetett csak megelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák