- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Battery-t 2 hónapja cseréltünk. Akkor volt firmware frissités (előjött egy cache kezeléssel kapcsolatos hiba és IBM javaslatára frissitettük). Cache jelenleg működik.
Az akku csere után megtapasztaltuk, hogy milyen, ha nincs cache. Azt a kinlódást nem kivánom senkinek.
Ja meg akkor jöttünk rá, hogy tök szép meg jó, hogy dual controller, dual switch, szerverekben dual nic iSCSI-ra, csak épp a multipath-t felejtették el bekonfigurálni elődeink. Aztán a virtuális gépek nem vették túlzottan jó néven, mikor az ő általuk használt controllert kikaptuk a storage-ból. Azt a szép látványt, mikor a fél világ Saved-Critical állapotban vanViszont akkor szerintem azt fogom csinálni, hogy elindulok a kályhától. Végigmonitorozom, hogy mit produkál nyugis időszakban, mit terheltebb időszakban.
Performance Monitoron kivül mit érdemes használni?
Esetleg valami irányszámok, hogy egy ilyesmi kategóriájú storage-nak mit kéne tudni?DopeBob:
Igen, kb 10 virtuális gép és Exchange 2010.
Érzésre én is azt gondolom, hogy baromi sok ennyi vinyóra ennyi virtuális gép és ha 2-3 gép csak picit is dolgozik már nem tudják az olvasófejek, hogy hova rohanjanak.
Ezért kezdtem el gondolkodni, hogy hogy lehetne átszervezni a dolgokat.
Pár vinyót talán be tudunk szerezni, ha muszáj lesz, csak mennyit? 1-2-10? Ezért irtam, hogy ha most pl hasraütésre beleteszünk 3 vinyót, nem vagyok benne biztos, hogy az megoldja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- League of Legends
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asustor NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest