Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Hát nem tudom, gyanús, hogy a második vizsgán (amikor ismerősöm vette) nem látszik semmi a képen, de ott elvileg nem is volt semmi gond. Rákérdezek azért. Mondjuk egy 16 éves kocsinál valóban lehet már rozsdásodás... pár karaktert amúgy ki lehet venni, a D 351-et kb látni az alsó sorban.

    molnarpeter: ezzel nyugtatott a átvizsgáló is :D Nekem aztán mindegy, biztos nem fogok ilyesmivel szórakozni. Eladásnál remélem ha nem is előny, de legalább hátrány nem lesz, már annak örülök.

    Más: a klíma indításnál kicsit büdös, és hát a teljesítménye is elég harmatos, majd mérek egy hőmérsékletet, de majd elviszem egy tisztítás, átvizsgálás, töltésre. Legalábbis bízom benne, hogy ez dob a dolgon, nem kívánnék a kompresszorral variálni, de erre a nyárra legalább kéne valamit javítani a hatásfokon... Ismerősöm szerviz doksijában látok olyan bejegyzést, hogy 2015 légkondi hiba megvan; 2017 légkondi töltés; 2018 légkondi töltés. Ebből mondjuk fakad egy olyan gyanúm, hogy ha évente tölteni kell rá, ott valami ereszt. Mivel lehet gond? Csak a csövek, esetleg hűtő, vagy kompresszor? Ugyan nem tudom mennyi egy feltöltés, de ha a szezont utána kibírja, akkor talán együtt lehet élni ezzel.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák