Új hozzászólás Aktív témák

  • Jaded

    senior tag

    Sziasztok!

    Van egy pici "problémám", az alany egy Megane II (2007, 1.5dCI, 106LE). Nem szoktam hajtani (általában 90-110közötti tempó, város nagyjából havi egyszer 10km, egyébként napi 90km városon kívül), ami nálam azt jelenti, hogy 2500-nál váltogatom a sebességet. Ha picit "sportosra" veszem a figurát, 3-3500 körül váltok el (de így sem lepadlózva, tehát nem gyilkolom úgy gondolom), majd megérkezem haza, vagy munkahely stb., leállítás előtt hagyom járni 2-3percig. Viszont leállításkor szinte ki akar esni a motor a helyéről (olyan mint mikor egy motortartó bak sem ép és rángat gyorsításkor, leállításkor).
    Ha "finom" módban van használva, szépen rázkódásmentesen áll le, kb észre sem veszem hogy leáll. Mi lehet ennek az oka? Váltáskor, gázadáskor nem rángat, motortartó bakot kizárnám. Kettőstömegű? Az jelentkezne máskor is, esetleg mindig úgy gondolom.
    2 hónapja van nálam, már akkor is csinálta, de mivel nem hajtom meg sűrűn, így nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Lehet most is túlparázom a dolgot és ez ilyen.. 88000km van az autóban. Ötletek?

    Renault Megane IV Limited

Új hozzászólás Aktív témák