Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz Reaper04 #14598 üzenetére

    Így van ahogy leírtad. 1-ből 2-be váltásnál mikor még hideg, akkor picit nyikkan, illetve ha szépen lassan csúsztatott kuplunggal és nagyobb gázzal állok ki, vagy megyek előre az indítás után rögtön, illetve indítás után 1-2 percig fennáll a probléma, míg be nem melegszik. Pl 0 °C-ban nem jelentkezett, de most a héten a -7°C -5°C már elég volt, hogy kimutassa a foga fehérjét.

    Holnapra megnézik, hogy tutifix a kinyomóm-e a szar (bár én ebben biztos vagyok, főleg ahogy elmondtam a szervizesnek ő is ezt gyanítja), illetve mondtam nekik, ha szar a kuplungtárcsa meg a kuplungszerkezet, akkor az is cserés. Hát idén márciusban már csak 10 éves lesz a gép, benne van a korban.

    Kicseréltetve, megcsinálva csak jövőhéten lesz, mivel akkor nyomtam egy all-in-t és a váltóolajat is kicseréltetem (az sem volt 2009 óta cserélve, előtte meg kitudja), ablakmosó szivattyú/hátsó fúvóka tisztítás (attól függ melyik lesz a szar).

    Árakat bátran beírom majd ha elkészült az ótó. Idén már többet nem akarom szervizbe vinni, ha teljes kuplungfelújítás lesz, akkor 100-as lesz a móka, ha csak kinyomó, akkor 30 körül.

    Viszont pozitívum, hogy ma személyesen is megkérdezték, hogyan tudok bejutni a városba, mert szívesen bevisznek ha gondolom. Hát gondoltam, egészen az állomásig elvittek. Megspóroltam 1800 Taxipénzt (5km-re :((( )

    Új 3-as Megane-al vittek, szép és jó, nagyon letisztult és egyszerű, a műszerfala mint a faék, szép nagy a digites sebességmutató, csendes, váltója kis kezes, pici, kézreálló, de megmaradt a tipikus Renault váltó, itt is picit fenn fog a kuplung, ahogy csávó tette 1-ből 2-be éreztem, hogy bólint az autó, nagyon kicsi az áttétel a sebességek között, szal olyan volt mint mikor én M2-mel megyek, most már látom, hogy a Renault váltók és kuplungok ilyenek, de attól még szerethető :)) Igaz az M3 kívülről jön be jobban, belül annyira nem vágtam magam hanyatt.... Mivel még új széria, így sem sok rosszat, sem jót nem tudott mondani az emberke, azt mondtam neki, h majd 3-5 év múlva visszatérünk arra a kérdésre, hogy "na milyen?" :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák