-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Van egy meglévő Blue M fizetése exemnek, amin épp ketyeg a hűségidő plusz készülékrészlet is megy rajta. Szerintetek ezt át lehet iratni az én nevemre? Átvenném tőle az egészet. Vagy nem fogják engedni és új szerződést kell kössek a nevemre?
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
-
Vandie
tag
válasz jociolaszi #69702 üzenetére
Viszont még mindig a Telenor adja a legjobb áron a készülékeket. Nagyon durva különbségek vannak a Telekomhoz képest.
-
Vandie
tag
válasz jociolaszi #69710 üzenetére
És ahhoz a Telekomhoz képest még ezek az új tarifák sem rosszabbak, arányaiban ugyanannyit fizet az ember.
-
Vandie
tag
-
Vandie
tag
válasz sfdrakex #69899 üzenetére
igen, most néztem át és be van állítva.Ráadásul arra a simre amire kell. Igazából mindegy, cégesre jó a Telekom,de magamnak nem választanám, sem a készüléket, sem a Telekomot. Hogy visszatérjek a topic témájához, szerintem a Telenor nagyon igyekszik most kedvezni az ügyfeleinek, mert a Vodafone is tör előre (UPC-vel), és ugye már mindegyik másik szolgáltatónak van internet és TV szolgáltatása is és így a Telenor az egyetlen, akinek nincs csak mobilszolg. Ezt gondolom a kedvező, új csomagokkal próbálják kompenzálni meg hogy a készülékek ára kedvezőbb.
-
Vandie
tag
válasz aprokaroka87 #69906 üzenetére
és melyik szolgáltatónál nincs panaszos ügy? Tökéletes dolgok nem léteznek Csak el kell dönteni, hogy melyik szolgáltató kompromisszumait vállalja be az ember.
-
Vandie
tag
válasz szotyika77 #70155 üzenetére
Én összességében 4 éve vagyok Telenoros és eddig maximálisan elégedetten. Budapest és Ózd-Budapest vonalon utazok sokat és egyedül a Mátránál és Ózd előtti erdős, dombos részen megy el a térerő pár percre. Budapesten eddig mindenhol tökéletes volt, folyamatos 4G-vel, kiváló hívás hangminőséggel. De mindenképp teszteld le, egyedül te tudhatod, hogy neked szimpatikusabb-e, sok szubektív szempont van egy ilyen döntésnél.
[ Szerkesztve ]
-
Vandie
tag
Online rendeltem egy sima kártyás/feltöltős Hello Kártyás SIM kártyát, amit ma postán átvettem, aláírtam. SIM-et beraktam telefonba. A Telenor honlapján próbálom aktiválni az ICC kód és a telefonszám megadásával (SIM aktiválása menüpont), de egy folytában hibaüzenetet dob, hogy hibás telefonszám vagy ICC kód. Tízszer írtam be, tuti jó. Mi a teendő? Menjek el benzin kútra és feltöltéssel próbálkozzak?
[ Szerkesztve ]
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Új Telenoros előfizetés esetében amennyiben a legkisebb XS csomagot választom és mellé egy kisebb értékű telefont (35 ezres kategória), akkor is kérnek be forgalmi előleget? Vagy azt csak nagyobb értékű telefonoknál és csomagoknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest