Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitor hiba topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ez a topik a nem a külföldi mobilcégekről szól, kérlek maradjatok a konkrét témánál.
-
Ryder62
őstag
Ezt a retkes Yepp reklámot hogy lehet átugrani appban? Már megint nem tudom megnézni az egyenleget ettől a nyomurult reklámtól.
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #115032 üzenetére
Ez pont hogy drágább megoldás, viszont azonnal leírható költségként jelenik meg.
-
aprokaroka87
nagyúr
Arra lennék kíváncsi hogy az ilyen megoldások költség szinten mennyi spórolást hoznak.
-
-
-
válasz
donjohnson #115015 üzenetére
A htpc-n is fix, meg a routeren is fix-re van állítva, mac hozzárendelve.
-
Landsmann
addikt
válasz
PedroPascal #115018 üzenetére
Igen, körülöttönk mindenhol megy, csak nálunk nem. Nálunk alapjaiban másként működik minden.
-
PedroPascal
őstag
válasz
aprokaroka87 #115017 üzenetére
Ez is olyan mint az út adó... Van ahol több tíz év alatt sem javítanak, fejlesztenek gyakorlatban de fizetünk. Nem csak a nyugat hanem már Románia is lehagyott mindenben minket. És itt meg hiszünk abban hogy ez így jó vagy helyes ahogyan van.
Soha nem fogom ezeket a gondolatokat megéteni pedig én is itt élek. Ha fizetünk sokan adót, meg egy szolgáltatásért akkor azért cserébe kifogáson és holtidőn kívül érdemben várunk cserébe számunkra hasznos fejlődést. Körülöttünk ez működik csak itt nem? Ezen kellene gondolkodni nem a "szegény szolgáltatókat" sajnálni. Máshol olcsóbban többet kapnak a felhasználók. Minden adott csak a valós akarat hiányzik és csak kofogásokba van minden csomagolva. Egyre inkább itt mindenki elfogadja hogy ez máskép nem is lehet ezért azt csinálnak amit akarnak. Ezen nincs mit sajnálni. -
l1k3_1t
tag
válasz
SztiviVander #115006 üzenetére
Pedig kénytelenek magas kapacítású (gerinc?) hálózatot kiépíteni és üzemeltetni akár 100G optikával aminek a sávszéleségge ugyis szétoszlik, kiszolgálva sok vezeték nélküli ügyfelet és eszközeiket, mondjuk akkora kapacitást biztosítanának hogy éppen profitálni tudjanak.
Sok ügyfél van akinek nem hogy rossz minőségű xDSL/rozoga kábeltv-s de semmilyen kapcsolódási lehetőség nincsen de 4G van.A 4G az Advanced-al együtt az össz kapacítás szűkebb mint amennyit tud biztosítani az 5G NR, szerintem megtapasztalhatta egyesek azt hogy túl sokan rákapcsolnak, felkapaszkodnak a 4g cellára pl tüzijátékos vagy bármelyik gyülekezős esemény esetén ahol egy ponton sűrű tömeg van ott telefonálni sem lehet ha csak 4g-re támaszkodunk nem hogy szörfölni a neten (gsm talán mehet de az is szűkebb a 4G-hez képest).
-
OtthonNet Tp-link 5g router másnál is csinál olyat, hogy a fix ip-s eszközöket nem engedi vissza a lan-ra? htpc, nvr jelen esetben. Be van állítva heti 1x induljon újra, utána 1-2 óráig a htpc nem tud visszakapcsolódni lan-ra. Ha nyomok a htpc-n ipconfig /release + renew parancsot,akkor felengedi újra. Valószínűleg az nvr-t is ugyanígy szivatja, azon is szokott egy újraindítás segíteni...
No a lényeg, hogy mit kéne beállítani, hogy vissza engedje az eszközöket újraindulás után is???
Továbbra is előfordul, hogy néha hajnalban újraindul a Yettel router, de volt napközben is ilyen. Kap távoli frissítést vagy mi a bánatért indulgat újra? Hajnalban rohadt idegesítő erre ébredni, mert van amikor többször is felpörög a hűtése.
Nincs áramkimaradás, nem ezért indul újra.. Ha van, akkor a tv bekapcsol utána, hűtő zenél, kazán meg nyom egy kör antibakteriális felfűtést... -
tomp
félisten
válasz
PedroPascal #115010 üzenetére
pl Buda, Normafa környéke.
Kizárólag N1 van odafent azaz nincs SA elérés.
Elég ritka az az 5G helyszín ahol nem N78 van de azért akad pár hely. -
PedroPascal
őstag
Ahol jelzi a Yettel zölden az valós 5G terület én úgy tudtam. Ezen belül van még más is? Nem minden zöld tudja az SA-t? Telekom térképen a sötét magenta az ami valós 5G, ez ritkább mint a Yettel zöld területe. A Telekom világos magenta viszont sok helyen van ami a "kamu 5G". Eddig azt hittem ahol a Yettel jelölte az 5G-t ott mindenhol az valós 5G.
-
tomp
félisten
válasz
PedroPascal #115005 üzenetére
Nem feltétlenül tudja mindenhol mivel a térkép mutatja az alacsony frekis 5G-t is.
pl N1.
SA jelenleg csak N78-on megy. -
zzola
titán
válasz
SztiviVander #115007 üzenetére
Megtaláltam a bejelentést a Yettel oldalán, miszerint 2025. márciusában mindenki számára elérhetővé tették. Vagy mégsem?
Bár ez is le van írva: "Jelenleg azon dolgozunk, hogy hálózatunkon minél több készülékkel elérhető legyen ez a szolgáltatás."
-
SztiviVander
addikt
válasz
zzola #115000 üzenetére
Nem hiszem hogy ilyen reszleteiben bele fog kerulni az aszf-be, hiszen az 5g az 5g, akar sa akar nsa akar dss. De mivel lenyilatkoztak tobbszor is (tavaly azt hogy idei elso negyedevben elerhetove teszik mindenkinek az sa-t, majd nemreg azt hogy mar elerheto minden elofizetonek) igy ez azert moralisan legalabbis ingovanyos.
-
SztiviVander
addikt
válasz
PedroPascal #114999 üzenetére
A belathato jovoben kizartnak tartom a szimmetrikus mobilinetet. Ezret is csak ott ersz el letoltesben ahol minden korulmeny idealis, olyan helyszinbol meg egyre kevesebb van ahogy egyre tobb otthonnet meg telefon kezdi hasznalni az 5G celllakat. Egyik operator se fog minden bazishoz 100G optikat (de meg 10et se) huzni hogy ilyen sebesseget biztositson (es ezen a 6 meg a 7G se segit) mert akkor nem rekordnyereseg lenne minden evben hanem rekordveszteseg.
-
tomp
félisten
válasz
PedroPascal #115003 üzenetére
Nem!
Tökéletes példa: Budán az Etele plázában a Spar belső részén is megy még az SA! -
zzola
titán
válasz
SztiviVander #114997 üzenetére
Értem amit mondasz. Az a kérdés, hogy ÁSZF ezt taglalja-e, hogy jár az ilyen fajta 5G szolgáltatás, vagy csak valami - nyilván nem publikus - belső szabályzat alapján kapcsolják be.
-
tomp
félisten
válasz
donjohnson #114991 üzenetére
Az 5G SA hálózati technológia engedélyezése fokozatosan történik az arra alkalmas készülékeken. A tesztelések és hálózati adatok elemzése még zajlik a háttérben, ezért csoportokban történik az aktiválás. Addig viszont, a többi előfizetésen szolgáltatás szinten van letiltva a funkció.
Az 5G SA hálózati mód egyedi engedélyezésére sajnos nincs lehetőség.
Eddig erről nem írtak...zzola
Van a munkahelyemen olyan pont ahol 4G-n alig megy az adat ezzel szemben SA-n bár nagyon gyenge a téerő(-110dBm) de mégis hibátlanul megy a net...l1k3_1t
Ha nem 2ezerért kapnám a One koax 1000Mbites netet akkor igazából kukáztam volna most a kábelt mikor próbaként hazahoztam az OtthonNetet... -
SztiviVander
addikt
válasz
zzola #114992 üzenetére
Nem az, de ha azt
kamuzzakmondjak hogy elerheto mindenkinek akkor legyen is az. A volte meg a wowifi sem letkerdes, megis hasznalod ha van, nem? Amugy en speciel azt varom hogy talan stabilabb lesz az sa (azaz nem esnek ki pingek meg nem ugrik fel mp-es ertekekre) mint a terhelt b1/b3 basebandek hasznalataval. -
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #114976 üzenetére
Nyugi ma jött az újabb válasz és képzeld...újabb verziót írtak.
Komolyan ezekhez kellene egy Yetiológus. Ide már Rochefort is kevés lenne... -
Ha valaki rajtam kivul is infarktust akarna kapni: valami el lett bszva a Yettel online feluleten, es 100x (!!) nagyobb osszeget mutatott par oraig az 'utolso szamlaza vegosszege' rubrikaban, mint kellene. Mostmar megjavult.
-
l1k3_1t
tag
válasz
PedroPascal #114985 üzenetére
Írtam a T mobil topicban a T árazásaival kapcsolatban [link]
-
bociusz
aktív tag
válasz
PedroPascal #114983 üzenetére
Ez egy B3+B20+N1 NSA kapcsolat. Kb. egy hónapja - pár határmenti települést leszámítva - már kizárólag 5G-re használja az N1-es frekit a Telekom (tehát már nem DSS), teljesen reális, hogy ezen a három vivőn együtt átjöjjön 500 Mbit/s.
-
PedroPascal
őstag
válasz
l1k3_1t #114984 üzenetére
Itt a környéken 2 vagy 3 éve van Telekom 5G de az elmúlt fél évben lett a szolgáltatás elég jó szerintem. Yettel 5G is megjelent, te is tapasztaltad az állomáson. Én csak ezért csináltam Yeppet, hogy megnézzem mit tud. Úgy van ahogyan korábban írtam. Ezen a környéken a Telekom szerintem jobb választás mindent nézve. Mivel Magenta 1es vagyok így nem is érné meg nekem csak a mobilt máshová vinni még ha jobb is lenne a másik. Az optikai net atomstabil itt 2000/1000 mindig megvan amikor mérem. Az androidos TV is eléggé jól ráncba lett hozva a kezdetekhez képest. Ez a Yepp jó dolog egyébként.
-
l1k3_1t
tag
válasz
PedroPascal #114979 üzenetére
Sok idő után Telekomról (feltöltőkártyás) váltottam Yettelre (sokszor szüneteltetem a kövi csomag végett) és van közben One feltöltőkártyás csak beszélgetésre és (a váltás elött lett igényelve) exDigi 50GB-os (100GB lesz a kövi hónaptól) mobilinternet előfizetésem. Na most a Telekom mobilnettel több problémám volt a Yettel-hez képest, sőt a T-nek többet kell fizetni rosszabb minőségű 4G kapcsolatért (igen, nincs 5G, külön kell fizetni hogy legyen az is - ez még mindig 2024-ben volt) és amikor nem volt 5G-re képes mobilom, bárhova jártam városban vagy községben 2020-ban azt tapasztaltam hogy szakadozik, ping magas stb. még 4G+-al is, volt hogy hívni kelletett ezért a Telekomot habár le lett perkálva korlátlan netért 10 kiló. A később igényelt Digi Mobil is sokkal jobb volt a T-hez képest stabilitásban (pedig nem volt nagy sávszél, lefedettség, mégis jobb volt, szinte bármire használtam meg sem akadt - míg nem jött a 4iG meg a továbbiak). Nehéz elfogadnom hogy a T jobb ár/érték arányban és használhatóságban meg gyorsaságban is jobb lenne, a Yetteltől több színvonalasságot látok, (még ha vannak ott is hibák pl. chat-nél nem lehet kérni az SA-ra felengedést, még ezt mindig nem tudom hogyan lehet kérni ha valakinél megvan, de...) továbbá nagyobb sebességet és stabilitást tapasztalok többi konkurenciához képest pl. ping idő megfelelő.
Egy jó ideje (nem most lett csinálva) sikerült Szeged Budapest körúton (a Makkosházi krt közelében) az általam valaha mért legmagasabb sebességet, íme:
Ezt még vezetékesen soha nem értem el.
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114981 üzenetére
És ebből a képből hol derül ki, hogy N1-en vagy N28-on mérted? Mert a Telekomnak is van mutatóba néhány N78-as auu-ja, nem mindenhol a kamu 5G-t nyomatják.
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114979 üzenetére
Biztos vagy te abban, hogy ahol "nappal 200-300 későn 400-500 is szokott lenni" az kamu 5G? Mert a 400-500 az már minimum erősen kérdéses N28 esetén, de N1 esetén is iszonyat ritka.
A Yettel nyilván használatba fogja majd valamikor venni az N28 és N1 frekiket, de most nem ez a célja, hanem az, hogy vezetékesnek megfelelő netet építsen. Erre az N28 és N1 nem igazán alkalmas. -
PedroPascal
őstag
válasz
aprokaroka87 #114978 üzenetére
Amiről beszélek mindenhol van 5G a városban, térkép szerint is. Én a gyakorlati tapasztalatom mondom el erről nem a technológiát vagy yettelt akarom fikázni. Nekem csak yepp van mert én telekomos vagyok. Ahol jó ott valóban gyors azaz közel a toronyhoz, kültéren. Viszont ha épületben vagy vagy azok között akkor nagyon gyenge általában. Környéken kérdeztem több yetteles ismerősöm mi a véleményük és kivétel nélkül mindenki azt mondta hogy szar. Nem méregetik a sebességet csak használják és mindenki azt mondja hogy lassú. Szinte mindenki iPhone vagy galaxy S telefont használ. Telekom kint is bent is tudja ugyan azt és nem váltogat 4G, 5G között. Nappal 200-300 későn 400-500 is szokott lenni és feltöltés is magasabb 2-3X annyi mint a yettel pedig ez a kamu 5G. Rég voltam már Debrecenben vagy Pesten ahol van rendes 5G telekomos is de ott sem dobálta 4G, 5G között. Nekem az a tapasztalatom a telekom stabilabb minden körülmények között.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
PedroPascal #114977 üzenetére
lefedettségi térképen mit mutat?
-
SztiviVander
addikt
Gondoltam hogy valami ilyesmi van
Végülis én drukkolok hogy a 3. az ne olyan random generált bullshit legyen mint az összes többi mondás, mert ha nálad kiderül hogy ez véletlenül igaz akkor kihozok alzából pár napra egy "támogatott" (haha, hát már ez is mekkora egy vicc bemondás) telefont hogy "aktiválódjon" az sa a küf kártyán -
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #114972 üzenetére
A technikai csoport írta.
De onnan is csak kávéfőzős válasz jön.
-Általuk tesztelt telefonon automatikusan elérhető
-még nem elérhető, később fogják bevezetni
-SA tiltva van és megfelelő telefonnal automatikusan feloldásra kerül
-Fokozatosan teszik elérhetővé de nem tudják mikor
-E közben a sajtónak azt mondják, hogy elérhetőNa ezekből szedd össze a valóságot...
Értelmes emberrel sajnos nem lehet kapcsolatba lépni... -
Landsmann
addikt
válasz
PedroPascal #114970 üzenetére
Persze, mert magas frekvencián adják az 5G-t, az merg köztudott, hogy kevésbé terjed, de ez így van a világon mindenhoil. A fizikát nem lehet megerőszakolni.
-
tomp
félisten
válasz
PedroPascal #114970 üzenetére
Csak, hogy az 5G-nél igazából nem a térerő a fontos hanem az SNR!
Lehet nagyon tré a térerő ha viszonylag jó az SNR akkor rendben lesz a sebesség is.
Kb 2 hétig teszteltem az SA-t. Láttam érdekes helyzeteket. -
PedroPascal
őstag
válasz
Landsmann #114966 üzenetére
Pont ez a baj a yettel 5Gvel, hogy csak közel a toronyhoz kültéren jó csak. Az említett Mátészalka településen is a belvárosban is nagy a szórás ahol max térerő van. Telekom ilyen téren stabilabb, életszerüb mert mindenhol van értékelhető sebesség a feltöltés pedig mindig jobb mint a yettel.
-
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #114962 üzenetére
Yettel szerint igen.
Ha általuk támogatott telefont lát a rendszer akkor az állításuk szerint a tiltást le veszik. -
tomp
félisten
Én meg kölcsönöztem egy Honort, hogy aktiválják az SA-t. Eddig a rendszer még nem vette észre, hogy támogatott telefonnal vagyok hálózaton...
-
thomas77
senior tag
válasz
burgatshow #114953 üzenetére
Amennyire én tudom, az angol Three a Google Jibe megoldását használja az RCS iPhone-on való működtetésére.
A hozzászólásodból az jött le, hogy az iPhone nem támogatja a Google megoldását. Bár lehet, hogy félreértettem.
Persze lehet, hogy tévesek az információim. A lényeg, hogy van erre megoldás. A magyar szolgáltatók is megoldhatnák, de annyira nem csipkedik magukat.
Bevétele nyilván nincs a szolgáltatónak az RCS elérhetőségéből. Láttunk már olyat, hogy egy szolgáltatás nem hoz közvetlen hasznot. De ha az a szolgáltatás ügyfeleket hoz, akkor közvetve mégis hasznot termel. -
thomas77
senior tag
válasz
PedroPascal #114950 üzenetére
Én a Three UK-ról beszélek.
-
thomas77
senior tag
válasz
burgatshow #114940 üzenetére
Az iPhone támogatja az RCS-t a 18-as iOS-től kezdve (kb fél éve). Csak a szolgáltatódnak is támogatnia kell. Sajna Magyarországon még egyik szolgáltatónál se megy.
De ha elindulna, akkor 1 készülékről tudnál sms-t, RCS-t és iMessage-t is küldeni. És kukázhatnád az összes többi egyéb megoldást. -
thomas77
senior tag
válasz
zzola #114931 üzenetére
A Lebarától megyek vissza a Three-hez. Itt is ráhordozás van, mint a magyar One-nál. Az ideiglenes számommal már teszteltem. Atomstabilan megy az RCS.
Hétfő este lesz a hordozás. Már előre rettegek a Three gyatra lefedettségétől és a 0-hoz konvergáló le- és feltöltési sebességétől.
Mind1. Most ez van. Csöbörből vödörbe. -
PedroPascal
őstag
válasz
kovacsmi_74 #114947 üzenetére
Köszönöm, így világos.
Be is kapcsoltam. Akkor kvázi ez egy hibrid mód így. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
PedroPascal #114946 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114943 üzenetére
A telefonod Messages alkalmazásának beállításától függ. Azt meg te állítod be. De ha nincs neted, ne használj rcs-t.
-
zzola
titán
válasz
burgatshow #114942 üzenetére
Szerintem idén bevezetik, csak eddig könnyű volt mutogatni az Apple-re.
-
zzola
titán
válasz
burgatshow #114940 üzenetére
De az miért baj, ha megy Androidon? Nem baj. Plusz még a probléma az is, hogy másfajta szabványt használ az Android és mást az Apple.
De nyilván ezt már leküzdötték, hiszen külföldön működik, pár EU-s országban is már. -
-
zzola
titán
válasz
PedroPascal #114937 üzenetére
Rich Communication Services, ez egy internet alapú chat, mint a WhatsApp vagy a Messenger. Ha a küldő és fogadó félnél is aktív az RCS, akkor nincsen külön díja. Wi-Fi vagy mobilnet kell hozzá és persze aktív szolgáltatás küldő/fogadó részről is.
Szerintem amíg lehet, húzzák a bevezetést. Mivel nincsen rajta haszna a szolgáltatónak, csak plusz költség. 2 lehetőség van, vagy megbízzák a Google-t hogy managerelje a szervert/bérelnek, vagy sajátot tartanak fent. Külföldön több szolgáltatóét is a G intézi, de számosságát tekintve nem tudom, milyen arányban.
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114937 üzenetére
Ez a lényege.
-
zzola
titán
válasz
4Grider #114935 üzenetére
Nem megy a Telekomnál sem (és tudtommal soha nem is ment). Fent van a T oldalán is:
"
A szolgáltatás jelenleg csak az Android operációs rendszert futtató mobilokon érhető el.
A szolgáltatás által nyújtott funkciók elérhetőek integrált módon (az operációs rendszer részeként, alapértelmezetten) vagy alkalmazáson keresztül (amit a Google Play-ből tölthetsz le), az adott készülék gyártójától függően.
Utoljára frissítve: 2025. március 24." -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114933 üzenetére
Ilyen szinten nem ért a telefonhoz az illető.
-
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann #114930 üzenetére
értem.
próbáljátok ki ezt a webes változatot (a telefon böngészőjében gmail fiókkal bejelentkezve): https://messages.google.com/web/authentication -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114929 üzenetére
Nem szállodában van. Nem tudom milyen netet használ, de mobilnetről sem jött és ne4m is ment el arra a telefonra. Nem én vagyok kint, Így részleteket nem tudok. Csak furcsa, hogy nem megy. One-os kártyák meg egyáltalán nem működnek.
-
l1k3_1t
tag
válasz
donjohnson #114924 üzenetére
Természetesen ez működhet szolgáltatók között Google nélkül, iOS-en is nem csak Android-on a Google Messages-el. Igen, ez IP alapú, cross-platform megoldás az SMS/MMS „utódjaként”. Yettel-esként is használható.
Sokszor üzeneteztem különböző eladókkal, vízórással RCS-en keresztül és nem nagyon kelletett Signalozni, de persze örültem volna a Signal-al való csevegésnek, de a Viberhez és a Messenger Telegramhoz képest biztonságosabb az RCS nem hogy az SMS/MMS-hez képest, sőt kényelmesen tudok ugyanúgy képeket küldeni mint bármelyik más IM app-okal. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #114924 üzenetére
Hollandiában van a telefon és nem működik. Lehet esetleg kell pár nap mire észhez tér? Itthon működött.
-
Landsmann
addikt
Roamingban nem működik az RCS?
-
trec12
addikt
válasz
Trailbreaker #114921 üzenetére
Az 5G-s otthonnetük az szerintem frankó, tetszett.
A tévéjük nagyon nem.
A sweet nekem sokkal jobban bejött.
-
Trailbreaker
tag
-
trec12
addikt
válasz
Trailbreaker #114919 üzenetére
Az én doridos Philipsemen meg sokkal gyorsabb volt az app mint a yeti saját boxán.
Nem tudom én kb. egy éve próbáltam de nem hiszem, hogy a Yeti változtatott volna bármit ha megint felbukkant valakinél a jelenség...
-
trec12
addikt
válasz
Trailbreaker #114917 üzenetére
Oké de nem mindenkinek van ilyen tévéje meg rendben van, hogy eljátszik valaki a beállításokkal de az említett sweetnél soha senki nem panaszkodott ilyen jelenségre mint ami a yetinél tapasztalható. Ezt a darabos a kép jelenséget - főleg a sport adóknál - nem csak a fórumtárs és én tapasztaltam más is jelezte már...
-
Trailbreaker
tag
válasz
trec12 #114911 üzenetére
Én LG OLED48C21LA TV-n appal nézve, ezekkel a beállításokkal
nem tapasztalok ilyen darabosságot. Telekom TV SmartBox és Sweet TV is összehasonlítottam. -
trec12
addikt
válasz
Bazs1981 #114915 üzenetére
Android box-al is akadna szerinted?
Igen. Mi Box S-el is próbáltam. Továbbá a Yettel saját boxával, Philips és Sony androidos tévéken letöltve az appot. A Digi és egy másik HFC szolgáltatóval tudtam összehasonlítani egy az egyben. A Yeti streamje egyszerűen "darabos" volt azokhoz képest. A Sweetnél tényleg nincsen ilyen probléma pedig tudtommal zömmel az is csak 25 fps. Bitráta itt alacsonyabb a Yetinél viszont 20/10 Mbit a javasolt. De hiába ha nem elég fluid a kép.
-
l1k3_1t
tag
-
l1k3_1t
tag
válasz
l1k3_1t #114898 üzenetére
További észrevétel: a közelben lévő sűrű erdős részen is ahol a közelben folyik az Öreg-Túr folyó, annak nagy részén is stabilan működik a Yeti netkapcsolat
Ugyanazon a helyen vagy annak környékén a One (exVodafone) pocsékabb, hol gyenge a 4G (hogy az iPhone-on EDGE-re tehát GSM-re vált, átrakosgatom a digi mobil sim kártyát) miközben 4G-re van erőltetve az alcatel Wi-Fi hotspot-on, akadozik még az online rádió is, volt olyan hogy a malom közelében elment a térerő nem hogy az erdőben vagy csak nem volt net
-
Bazs1981
aktív tag
Köszönöm a segítségeket, újraindítás után működik a tv-re telepített Yettel TV. Viszont foci és kézilabda meccseknél a labda mozgása " akadozik", meg minden gyors mozgás is. Ez a tv hardvere miatt van, vagy a szolgáltatás ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest