-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom #62191 üzenetére
"Az volt a szempont, hogy miként jön ki olcsóbban a korlátlan net."
A te válaszodban lehet, hogy ez volt a szempont, de az eredeti felvetés szerint csak az volt, hogy jó lenne ha lenne. Erre jeleztem én, hogy van.
"Kártyás, korlátlan net egyik szolgáltatónál sincs (mármint versenyképes áron)"
Attól függ, hogyan nézed. Ha egy normál (pl. maraton) nettel megvagy hosszabb távon, csak bizonyos csúcsok esetén kell a korlátlan net, akkor a telekomos 1000 Ft-os opció jó alternatíva lehet.
"Ha számlás, akkor korlátlan net esetén sztem tök mindegy, hogy flottával, vagy közvetlenül a szolgáltatóval szerződünk."
Ebben nem értünk egyet, szerintem nagyon nem mindegy. Azoknak a flottáknak, amikkel felvettem a kapcsolatot, a csatlakozási feltételei kizárták, hogy valaha is belépjek. Lényegében azért a 3 dologért, amit te is leírtál, azzal, hogy a be lehet bukni a számod dolgot úgy is értem, hogy nem az enyém a szám, pedig az nekem fontos.
"Szívesen számításba vettem volna flottás, Telekom hálós, korlátlan netcsomagot is, de van ilyen?"
Ezt nem tudom megmondani, hogy abban az értelemben, ahogy általában a flottákról szoktunk különböző topikokban beszélni, van-e. Nekünk egyszer ajánlott a telekom egy nagyon jó csomagot (anyagi értelemben volt jó), de az egyéb feltételek nem voltak elfogadhatóak, így nem éltünk vele. Így gondolom, valamilyen csak van, de ezt a változatot nem tekinteném olyannak, amihez bárki csatlakozhat, egyéb flották választékában pedig nem vagyok otthon egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest