Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz m3ss #12607 üzenetére

    Igen. Vagy akár meg is tarthatja a 18-105-öt, 70 környékén (igaz csak 50-es adat van róla 70-hez legközelebb) még tök jó rajzolatú és mégiscsak 105-ig megy. Szóval.. én az élesség miatt nem cserélném le, fényerő miatt lehet, a stabin meg agyalni kell, belefér-e vagy sem.

    @iyf: hát a baleseti fotónál a D800 egyetlen előnye a felbontás lenne számomra. Napközben ugye adja magát, este pedig az összezúzódott autóroncsból kikandikáló, péppé zúzott véres agyat és annak körülményeit megmutatni tökéletes, ha a helyszínelő illető egy SB900-al telibeveri a képet és jónapot. Emiatt aztán a D800 nem hülyeség ide, pedig az is lehetne, mert az újságba a vérmentes képek úgyis pici fotók lesznek, ha leközlik.

    A "nincs különbség köztük"-öt viszont nem értem, valszeg nagylátózik ahol tényleg kicsi az eltérés köztük, mert 70-en már van különbség egy "gyengus-jó" határon lévő és egy "nagyon jó" képszél között. De pont a pongyola obiválasztása és Neked tett nyilatkozata utal számomra arra, hogy mégsem a felbontás miatt dolgozik 800-assal és/vagy nem ért hozzá, esetleg hülye, de megbántani nem akarom látatlanba sem. Szóval, valami mellé kicsit. Persze dolgozik az a rendszer így is biztosan, csak na.

    De szerintem csak Te kamuzol, ugyanis a D800 egy FX váz, említett üvegek pedig DX üvegek, ergo ha egy baleseti helyszínelő egy D800-on használt egy DX üveget és azután nyilatkozik, hogy nincs különbség köztük, ott nagyon nagy baj van az illető agyában.. :)) :)) :)) :W :W :W Hub+ ez nem áll össze sehogy sem.. .. :U :N :W :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák