Új hozzászólás Aktív témák

  • Z0mbi

    senior tag

    válasz kiskornel #5054 üzenetére

    Ezzel kapcsolatban: van a kornyezetemben egy jopar ember aki ezzel keresi a kenyeret (fotozassal ;) )
    Es a minap gondolkodtam el hogy egyetlen egynek sincs canonja. (nem tudom hogy ez jellemzo e a profi vilagra de a NG-n discoveryn is egyre tobbet latom a sarga pantot a piros helyett :(). Ha ugyanezt a hobbista ismerosokre vetitem akkor ott meg kb a 30 tulajbol 1 nek van nikonja (az is D60 :) ) a tobbinek mind canonja van. Es kivallo pelda a mostani hetvege arra hogy igenis orulok annak hogy canonom van:
    egy 10-22 eset kaptam kolcson egy jo baratol a hetvegere. Es ezt azert tehetem meg mert a kornyezetemben mindenkinek canon van :)
    (a nagylato uveg meg egyszeruen lenyugoz! ha lesz feles 120k m akkor veszek egy hasznaltat az tuti)

    Azt hogy melyik mit tud...erre megint csak ugyan azt tudom mondani amit elobb...de kicsit maskent: van ismeros akinek 2-3 misis felszerelese van. (amator, jol megy neki)
    Multkor beszeltunk es elmondta hogy o csak a zold ablakot vagy az alattit hasznalja a canonjan :W
    I rest my case! :D Nem vagyok a full manual parti de legalabb Av vagy Tv-t hasznalna ha mar ilyen gepet vesz. Aki automatan hasznalja az slr-t annak valszeg nem nagy szuksege van slr re.

    A kolleganak meg azt ajanlom menjen a boltba es fogja meg.... ez is perdonto lehet sokaknal. En nem akartam nagyot..(a nikon mar akkor nagyobb volt)

Új hozzászólás Aktív témák