- VoIP telefonálás
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Ááá, azt a csatát vesztenéd.
Egyértelmű...mellesleg sztem, itt Neked kell bevinni.
puli122
Igen olyan, de semmi baj nincs vele.
..tök jó", mert ez már több ujjat is érzékel.
szimplak
De.
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Zalaymate
senior tag
Én inkább nem akarnék belemenni egy ekkora céggel egy ilyen "felelősségi" vitába. Megtehetik, hogy leszarnak (már elnézést) és akkor mit csinálsz? Perelsz? Akár évekig mehet és ha megnyered akkor csak annyi lesz, hogy jó, bocsi, megjavítjuk, küld el még egyszer!
Szerintem nem éri meg! Várd meg a levelet, vagy vidd oda ahol vetted és tetess bele ott nagyobb HDD-t +1000Ft munkadíjért. Ha gond lenne vele, megéri az 1K-t! Szerintem.
(= Zala =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla