Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beast27
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy nekem most van egy Samsung galaxy s2-es telefonom és az lenne a kérdésem hogy megérné-e venni egy MP3 lejátszót 20k környékén vagy elég jó a telefon hang chip-je
Légyszives írnátok véleményeket (ha lehet akkor tapasztalatból)
Előre is kösziOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
Milyen mp3 lejátszót ajánlotok max 20 ezer forintért?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
Az mitől függ hogy egy mp3 milyen ellen állást stb-t bír?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
-
beast27
senior tag
Megérné venni egy SanDisk clip+ lejátszót és mellé venni egy fiio e6-ost vagy elég a clip+ egymagában?
-
beast27
senior tag
-
beast27
senior tag
Akkor mihez ajánlott/kell az a "mobil" erősítő?
[ Szerkesztve ]
-
-
beast27
senior tag
válasz Luissimo #17679 üzenetére
És pontosan mit tuningol? Mert az utolsó linkben amit küldtél nincs benne
szerk:
Ezt a rockbox telepítést el lehet rontani? (mert még régebben egy SE x8-ason próbáltam főzött romot telepíteni és majdnem haza vágtam a telót és csak nehezen tudtam működő képessé tenni) és ha igen akkor vissza lehet hozni?[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
válasz Luissimo #17677 üzenetére
Most fejeztem be cikk olvasását és nem gondoltam volna hogy ez a kis lejátszó ilyen kb egy szintem van egy iPod-dal
Eddig csak ilyet akartam venni most már viszont ilyet KELL vennemOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
Mi a különbség a clip+ és a clip zip között?
-
beast27
senior tag
És melyik éri meg jobban?
A zip megéri azt a pár ezer forintot amivel több?Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz Redzsináld #17690 üzenetére
Mivel én csak mp3, flac formátumú zenét hallgatok ez nem szempont. Akkor úgy teszem föl a kérdést hogy a nagyobb képernyő miatt megéri meg venni?
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Szerintem akkor a zip-et veszem majd mert nekem kell a nagyobb képernyő
-
beast27
senior tag
Lenne még két kérdésem ezekkel kapcsolatban
Equalizer van bennük?
Playlist-et lehet csinálni?Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz Luissimo #17697 üzenetére
Teljesen igazad van a google-el kapcsolatban (azt már meg találtam a kérdés előtt hogy van benne EQ de biztos akartam benne lenni) de a playliströl nem találtam semmit
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Sajnos nagyon nem értek ehhez a témához de melyik az az mp3 lejátszó ami egy "súly csoportban" van a clip+/zip-el (csak viszonyítási alapnak hogy mennyibe kerülne egy ilyen tudású lejátszó más gyártótól mert szerintem a tudáshoz képest nagyon olcsó a clip+)?
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Ismerősöm szeretne venni egy mp3 lejátszót max 25e forintért (de ez a maximum ennél följebb nem megy) és az lenne kérdésem hogy milyet ajánlotok?
Van jobb ebben az árkategóriában a clip+/zip-nél?
Szerk:
Tegnaptól egy clip zip boldog tulajdonosa vagyok[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
válasz FireKeeper #17773 üzenetére
Sajnos a használt nem játszik (ez a mániája hogy csak újat hajlandó venni mindenből). Eddig egy fuze-t használt csak tönkrement és ki szeretne próbálni valami mást, csak ezért nem vett még 1 fuze-t
-
beast27
senior tag
-
beast27
senior tag
válasz Luissimo #17793 üzenetére
Teljesen igazad van csak az a baj, hogy a cowon-ok általában 50k+ pénzbe kerülnek de cáfolj meg ha esetleg tévedek (az árakban sajnos nem vagyok otthon, de egy kicsit utána néztem és kis hazánkban a legtöbbnek 50k+ az ára)
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17795 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem éri meg én ezt csak azért írtam mert a kérdező azt írta hogy 50k nál nem akar többet költeni
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Ki írom ide is a kérdésem (már ki írtam fejhallgatós topic-ban is)
Milyen audio konverter-t ajánlotok amivel .mgpa kiterjesztésű zenét .mp3-ra tudok konvertálni?
Bocsi az orbitális off-ért de nemtom hol tegyem fel a kérdéstOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz PofaJenö #17864 üzenetére
Most utána néztem google-ben és kiderült hogy felépítésileg ugyan az mint a .mp3 és csak át kell nevezni .mpga-ról .mp3-ra
De azért köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Mit gondoltok a Sony walkman E series-ről? Ismerősömnek van egy ilyen lejátszója eladná nekem a clip zip be számítással és egy kis rá fizetésért cserébe. Szerintetek megéri?
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Nekem ennek a színes kijelzős (clip zip) változata van és hidd el megéri beruházni egy ilyenre. Amúgy a méreteinek nézz utána a neten (kb 3 centi magas, 2 centi széles, 5 mm vastag)
-
beast27
senior tag
Most nagyon meg tetszett ez a colorfly c3 és ha eladnám a zip-et akkor meg is tudnám venni
Szerintetek meg éri? Van annyi különbség a kettő között hogy meg érje a váltás?
szóval bodz kérlek siess azzal a kis szösszenettel a c3-rólOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
-
beast27
senior tag
válasz Ati1979 #18106 üzenetére
Sajnos az erősítős témában nem vagyok otthon
filózoli és mindenki
Ha jó hordozható erősítőt keresetek akkor itt kérdezzétek rá hogy mit ajánlanak, de én személy szerint azt ajánlom hogy keressétek fel bkercso-t (megtaláljátok a topic-ban) és konzultáljatok vele mert (elvileg) elég jó DIY erősítőket (többek közt hordozhatót is) készítOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
Úgy néz ki jövő hónapban még tudom rendelni a colorfly c3-at (és zip-et sem kell eladnom hogy meglegyen a pénz )
-
beast27
senior tag
Valaki tud egy körülbelüli árat az x3-ra? Mert akkor lehet azt venném (majd) a c3 helyett (még én sem tudom mit akarok )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- LEGO klub
- Villanyszerelés
- Képregény topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest