Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz etnies #99707 üzenetére

    Szerencsére vannak kompromisszumok, amikor a túrás motor is megkapja közel azt a műszaki színvonalat, mint egy SS gép. Persze, az ellenpélda azért gyakoribb. :DDD

    Nem írtál semmit erre [link]. Vélemény a "10W30-as" kuplung hangomról? :D

    (#99725) Juliuska: Én még nem a legújabb 2018-as modellt próbáltam, hanem az elődjét, a fényezése alapján tán 2013-asat.

    Ebben tuti nem volt még ABS, és azt hiszem, nem volt még kipörgésgátló (TCS) sem, és a pillangószelepeket is még szerencsére bowden húzta (nem volt S-TFI sem), ha jól emlékszem, még ez a SET-A kipufogó szervós okosság sem volt.

    Szóval, azt hiszem, kijelenthetem, hogy nem az elektronikák tartottak az úton. ;]
    Én amúgy jobban is szeretem az ilyen gépeket, amik nincsenek agyig elektronikázva, az egyszerűség engem gyönyörködtet, ez csak egyszerűen magában mint mechanikai alkotás szuper, nem kell hozzá annyi idióta rövidítés, aminek a felét is sok megjegyezni. Oké, fakezűeknek nem való, azoknak ott a tömegközlekedés, mindenki úgy jár a legjobban.

    Az biztos amúgy, hogy egy ilyen gép kb. a legdurvább önfegyelem tréning, észnél vagy, vagy rögtön jön a bünti. :K És sajnos nem feltétlen az önkéntes jótékony adózásra gondolok itt. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák