Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocee

    senior tag

    válasz zgospel #90313 üzenetére

    ebbe a felsorolásba tegyük már bele légyszi a dB killer nélküli sportkipufogók használatát,mert ugye nem kevés embert zavar,nem tudom Te használsz e,és vitatod e,hogy ez zavar időseket,kisgyerkes családokat,a hangos kipufogó,és esetleg egy hozzászólásod valahol,hogy erre Te felhívtad a motoros társadalom figyelmét...
    és tényleg nem kötekedésből vagy hogy szembe menjek Neked,távol álljon tőlem,csak azt mondtátok baj van a fejekben,én ugyan ezt gondolom,csak fordítva és csak beszélgetek,jobb lenne egy bor/sör mellett,mert így mindenki könnyen beír mindent.
    DE: ha látod hogy permetel mért nem lassítasz,vagy mész azért benne,hogy utána moroghass?
    ott van a kocsiban a kar,nincs odaírva,hogy mielőtt meghúzod figyelj hátra,nem e jönnek mögötted.és ne ez alapján mérjük már fel valaki szociális szintjét,mert ilyen formában bárkit nagyon mélybe lehet taposni.
    Ha Téged direkt azért spricceltek le mert "köcsögmotoros",akkor én kérek elnézést,egyéb esetben rendeltetésszerűen használta a gépkocsija tartozékát.Lehet engem is lelocsolnak,de biztos hogy magamban egy "koorva@nyáddal" le is rendezem,de hogy ez miatt nem bosszankodnék annál a tíz méternél tovább az is biztos.

    Lehet elkezdek fejleszteni egy technológiát,hogy ha meghúzom az ablakmosó karját az autó előbb magától félreáll,letolat árokpartra és elkezd mosni... ;]

    Mr.Brightside

Új hozzászólás Aktív témák