-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #76197 üzenetére
"A mellekelt abra egy tobb honapja teleltetett sc33 asrol keszult. Az, hogy meg mindig ott van, ahol, az annak koszonheto, hogy svajcban nem nagyon van szukseg oreg motor alkatreszekre a bontokban, nincsen sc33 as kupasorozat sem, amely felszivna a lopott motorokat, illetve valszeg a nehany ezer menekult meg nem ehes."
Az, hogy ez a motor ott van, úgy is megközelíthető, hogy Svájcban az átlagfizetés 4000 frank.
Kb. mintha az alsógatyádat dobnád le, ez a motor olyan értéket képvisel az ottani életszínvonalhoz képest."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Geresics
addikt
válasz runner 125 #76201 üzenetére
Na jó, de az ember nem dobja el a kedvenc, bulizós, csajmágnes, pöcsnövelő, síkosított, érdesített alsógatyáját!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #76201 üzenetére
Na igen, az atlag fizetes. Ez a szam nem sokat er az arszinvonal nelkul, illetve sokan felreertik, mert a magyar arszinvonalhoz szamitjak. Az atlag elmeletileg 5500-6500 kornyeke (nok es ferfiak, hat nem szanalmas?) bevandorlokent kb 4000 et kapsz, vagy kevesebbet, viszont ez a motor csak akkor alsogatya, ha nemetorszagban koltod el ezt a penzt.
Bemesz a subwaybe enni gyanutlanul, es otthagysz 8000 forintnak megfelelo frankot...Explosión de dos tiempos
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #76203 üzenetére
Voltam párszor kint, pár ismerősöm él és dolgozik ott, tudom h drága az élet, de azért nem kell sajnálni őket. Az életszínvonal ettől függetlenül bőven európai átlag felett van, talán az sem túlzó ha azt mondom h közel a legjobb.
Egyébként értettem a mondanivalódat, tudom h nálad eszköz és tárgy a motor, leszarod a karcokat, de fogadd el, h van aki máshogy kezeli és másként élvezi. Még szerencse, hogy az utóbbi közönség van többségben, így spórolhatnék én is mindig új motorra, autóra..., vagy az igényeimet kellene lentebb adni.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
CyberPunk666
senior tag
válasz runner 125 #76204 üzenetére
Na, ha minden jól megy, akkor holnap meglesz az első motorom.
Utána úgy fogom várni az ablakban a jó időt, mint a kisgyerek a mikulást.Fel fogok rá ülni, de kíváncsi vagyok mennyire tudok józanul dönteni
-
dellfanboy
őstag
válasz CyberPunk666 #76205 üzenetére
sztem semennyire foleg ha mar most itt kattogsz rajta.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
-Mike-
addikt
Kisninnyá lesz?
-
V.Stryker
nagyúr
Nyugodtan menjél vele, csak óvatosan. Legalább megtanulod kontrollálni a csúszkáló hátsókereket. Vagy..... vagy elesel és akkor azt tapasztalod meg. Szóval mindenképp csak pozitívan tudsz kijönni az ügyből ami a tapasztalatszerzést illeti.
Most akkor milyen motor lesz?
[ Szerkesztve ]
-
-
FIREBLADE78
addikt
válasz demars #76210 üzenetére
Ez mekkora? 125? . Amúgy 600 alatt nem vennék új mocit. Ez a fokozatosság egy bullshit. Persze robogó után nem hayabusa kell,de minden rajtad múlik és persze a környezeten,de az rajtunk kívül álló ok. Egy hónap múlva kifogja nőni.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
KisTé
tag
válasz FIREBLADE78 #76211 üzenetére
Pedig a Busa az egy jó motor ha van tudás meg józan ész....meg a GS500 is csak nem indul most éppen
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ennyi. Gyorsasági ezressel is lehet normálisan haladni,illetve ezek a motorok már tudják a teljesítményt is szabályozni. Mindenki azt vesz amit akar. Ez csak saját véleményem,tapasztalat. Max használtan vennék ilyen 2-300-s speed mocikat.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
félisten
Egyszerű szerkezet mint a faék, nem kell kétségbe esni, van pár hónapod beindítani. Hidd el sokkal rosszabb a szitu ha egy ECU-s csoda nem indul. Még egy GS500-at elektromosan végig lehet mérni addig egy okos motort nem biztos. Melengesd hátha beindul. Amúgy anno amikor nekem nem indult masszív hidegben azt javasolták, hogy öntsem nyakon egy vödör melegvízzel vagy hőlégfújóval kicsit hassak oda. A vödör víz után elsőre indult. 1x és soha többet nem csináltam, ment aludni.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Geresics
addikt
Milyen konstrukcióban vetted végül, ha nem titok?
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
demars
addikt
válasz FIREBLADE78 #76211 üzenetére
Ha jól emlékszek 300 ccm t írt rá.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Kolondrum #76215 üzenetére
Ha jo barmilyen motor muszaki allapota, legyen az etz vagy gs, azt el lehet inditani barmilyen kornyezetben.
Ha nem lehet elinditani, az nem termeszetes, es az a motor nem ugy jott ki a gyarbol.
Akkor most legyunk oszintek, es objektivek. az ecus motor jobb. Azt elinditod gombnyomasra akarmikor, fel fotengelyfordulat alatt. Megkonnyiti az eleted. Eletszerutlen a kimerese egy ecunak, vagy cdinek egy bizonyos motorertekig, mivel radugsz egy csere cdi-t a gsre, amugy azt is ugyanugy szkopoznad. A modern motorok releit ugyanugy mered, mint a gs et. Ez nem jo indok a gs mellett.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
félisten
válasz Topiccsendőr #76219 üzenetére
Ez is igaz, elvileg mennie kéne.
Én az ECU-s dolgokban azt nem szeretem, ez előítélet, hogy ha baja van az sok féle lehet és nem biztos, hogy hozzá tudok szólni. Azaz szeretem érteni amit használok amennyire csak lehet. HA lenne hozzá eszközöm máshogy vélekednék.
Amúgy az viszont tetszett, hogy ha megnyomtam a gombot akkor az ment és kész, mindent beállított.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
HSM
félisten
válasz FIREBLADE78 #76213 üzenetére
Meg van a 25Kw-ra korlátozás, ami néhány motornál egy csavar, hogy ne tudj neki ~félgáznál többet adni.
Ott azért egyszerűbb a fokozatosság, csavar kiszed és go....
Fórumtársnak még papirozgatni se kéne, mert megvan a nagy A-ja... -
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy motort (Kawasaki Z650, 1978) amit szeretnék átíratni és ideiglenesen kivonni a forgalomból. Holnap vagyok hivatalos eredetvizsgára. Utána milyen teendőim vannak?
Köszönöm.
ps.: Műszaki még 1,5év van rajta.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
KisTé
tag
válasz Topiccsendőr #76219 üzenetére
Elég hibátlan állapotú a GS-em még tisztogatni se nagyon szoktam szép ez így ahogy van, vigyázok rá!
Komoly baja nem lehet vagy gyertya vagy gyertyapipa gyújtásnál van valami vagy valamelyik csövem elöregedett mivel még műanyag van rajta és úgy látom áll benne a folyadék lehet nem jut el a helyére a benya, komoly műszaki gond itt nálam kizárva egyben van a paci csak Én meg műszakilag nokedli vagyok ha valamit megmutatnak ahol közreműködök akkor meg tudom jegyezni de motort speciel még nem szedtem darabokra, mosógépet már sikerült -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Topiccsendőr #76225 üzenetére
Nem érted: nem lehet baja, mert le se mossa.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Zewa
senior tag
válasz Bogyó bá' #76224 üzenetére
Tavaszig az előző tulajnak hála van rajta biztosítás, ő még nem mondta le. Az adásvételi 11.26.-ára szól. Kell fedezetlenségi díjat fizetnem? Ezek szerint eredetiség vizsga- biztosítás kötés-átratás-kivonatás-biztosítás felfüggesztése?
Előre
ps.: Kösz a biztatást.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
mm89
őstag
Ha ismerősöd akkor inkább írass új adás-vételit, mert naponta kb 400 Ft a fedezetlenségi büntetés, az adás-vétel napjától számítva, ha nincs rajta biztosítás.
Egyszer én is belefutottam, hogy pénteken vettem motort, de csak hétfőn kötöttem biztit. 1500 Ft-ba fájt a lecke.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
runner 125
nagyúr
Na remek. Mi lett végül? A 300-as Kawa?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
KisTé
tag
válasz Topiccsendőr #76225 üzenetére
Rajtam ne csodálkozzatok semennyire nem értek hozzá de nagyon merész vagyok az rám illik és mondok oltári baromságokat is pláne egy hozzáértő számára.Valami zsivány kis baj van itt csak nem értem.
Lehet nyakonöntöm melegvízzel mint "perec" kolega, le is lesz mosva meg talán indulni is fog!
Persze hallgatom ha valakinek van végigjárási ötlete mik lehetnek a bajok....[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
Valoszinuleg eleve nem feltoltott akkuval kezdted inditani, amitol a fordulatszam alacsonyabb volt a kelletenel, esetleg a feledelzeti feszultseg is annyira alacsony volt, hogy nem volt gyujtas sem, de telenyomtad benzinnel.
A gyertyat minden bizonnyal lekopte.
En ugy csinalnam, hogy autoakkut rakotnek a mar tobbszor lemeritett es ezert kapacitasat vesztett motorakkura, kicserelnem a gyertyat, es ezutan inditanam. Szivato be, gaz nelkul. Ha beindul, a leheto leghamarabb levennem a szivatot, nehogy megint eljatsszam ugyanezt.
A melegvizet kihagynam[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #76235 üzenetére
No igen. Ha leköpte a gyertyákat, akkor a melegvíz már semmit sem ér. Esetleg az ekrazitos vattával ecsetelés.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Topiccsendőr #76237 üzenetére
Na de 3 hét alatt? Nemá'.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
KisTé
tag
válasz Topiccsendőr #76235 üzenetére
Okés megnézem az akku amúgy minden esetben full volt !
-
StoneBridge
senior tag
Van egy 06-os 600RR, aminek vagy nagy baja van, vagy időhiány miatt pont lesz*rják. Sztem utóbbi. Vizsga valamikor most ősszel járt le róla. Külsőre meggyőző. Elmúlt másfél évben egyszer láttam letakarítva és visszatéve a helyére. Milyen problémákkal nézhet szembe a következő vásárló (ha eladják) a sok állás miatt? Teló-szimmering, gumik, üanyag-ellátás, ezekre tippelnék, de nem értek hozzá, ezért kérdezek inkább. Köszi.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
demars
addikt
válasz StoneBridge #76241 üzenetére
Alattomos kis állatkák elrágtak néhány vezetéket.
Az nagy szopás ám.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
canniball
nagyúr
válasz CyberPunk666 #76244 üzenetére
Gratula!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-Mike-
addikt
Grat, sportdobot reá, hadd szóljon!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Gratulálok én is!
Milyen ülni rajta kényelem szempontjából?Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
-
runner 125
nagyúr
Jól néz ki, csak szerintem hamar ki fogod nőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest