-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Something_ #75044 üzenetére
Ha jól rémlik valami ilyesmi volt, nem?
Bár nálam ez mindent visz.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz KoVee84 #75050 üzenetére
Én viccnek szántam, de nem viccnek vette a topik, hanem gúnyt űzött belőle. Abból pedig köszönöm, nem kérek.
(#75051) imibogyo: Igen, valami olyasmi megoldás volt, mint az első képeden. Egy két videóra semmi gond ezzel, ha olyan a bukó, hogy elfér. Kívülről viccesen néz ki, de igazából alig takar ki valamit.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz imibogyo #75053 üzenetére
Csak arról lőttem képet, hogy pont passzentosan elfér a telóm az állam előtt a bukóban, pont úgy van kivágva, és úgy alig lóg be a plexi mögé, mégis lehet vele prímán videózni. És így ha tudom rögzíteni, ~0FTt-ból tudok pár onboard videót csinálni magamnak. Sajnos mostanában nagyon nem úgy alakulnak az anyagi dolgaim, hogy legyen 50 rugóm egy épkézláb akciókamerára.
No, meg értelme se lenne sok, amúgyis csak pár videót lőnék, nem vagyok az a tipikus videologger típus.(#75054) Mosquito34: Ha nagyon szíveden viseled, hogy láthassa, küldd el neki privátban. Itt a topikban nem szeretném többet látni.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
-
imibogyo
veterán
Én 25.000 Ft-ból raktam össze az SJ4000-es rendszeremet. Annyit szerintem simán megér. Nem egy igazán jó, pláne nem csúcs kamera, de amire használom megfelel.
Előtte volt Sony AS20-am (70.000 Ft-ért vettem még anno az elsők között), de azt is pont azért adtam el, mert nem használtam csak évente 2-3x, arra meg felesleges volt fenntartanom. Inkább eladtam, az árából vettem egy olcsó kamerát, a különbözet meg ment a telekárba.
-
HSM
félisten
válasz FIREBLADE78 #75058 üzenetére
Mondtam, hogy körübelül ez is a 10-15 ezres ársávban mozog.
Olcsón meg ott van az az XS, 6000-ért. Annyiért nehéz jobbat mondani ár/érték arányban.(#75059) KoVee84: Azt halál komolyan gondoltam. Mondjuk azóta meggyőztetek ABS témában, hogy van, akinek jobb, ha van. Nekem továbbra sem hiányzik. Minden ABS-es hsz-em a mai napig itt van a topikban.
(#75060) imibogyo: Én ha már vennék valamit, akkor minimum SJ5000 lenne, az a legolcsóbb, aminek tetszik is a képe. A telefonom meg ott van megvéve, és patika videókat készít. Szval sanszosan arra a pár videóra inkább az lesz elővéve.
(#75061) dugynok: Oké, majd a bíróságon érveljen ezzel, aki feltölti a hozzájárulásom nélkül mindenféle oldalakra, megsértve ezzel a személyiségi jogaimat.
-
HSM
félisten
válasz -Mosquito- #75064 üzenetére
Nem tudom, miért olyan nehéz felfogni, hogy NEM rendszeres videózást terveztem vele, csak 2-3 alkalommal felvenni egy kb félórás útszakaszt leginkább saját magamnak.
Amúgy azóta utánanéztem, kb. 3000Ft egy mellkaspánt, arra meg simán fel lehet szerelni a telómat normálisan, és máris minden gond megoldva.... Sanszosan az lesz a végleges megoldás, ennyit megér a dolog nekem.
-
KoVee84
senior tag
válasz Something_ #75066 üzenetére
állítólag a töröltetésnél már sokkal divatosabb az azonnali feljelentés
szóval ne fenyegess, mert feljelentelek[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz Something_ #75068 üzenetére
beszéltem Viktorral, azt mondta, hogy ne aggódjak
-
HSM
félisten
válasz runner 125 #75070 üzenetére
A képet viccnek szántam róla. Egyébként bőven elég lett volna leírnom, azt kész.
-
zoltanz
nagyúr
válasz zoltanz #73610 üzenetére
"Amúgy a motorra teljes totálkárt állapítottak meg, nem javítható (a hátsó villa eltört, a blokkból kiszakadt az önindító eléggé megroppantották, GSX-R 2008-as) a roncsot megkapta."
Megkapta a bitósítótól a kártérítés határozatot, ha ki tudja még árulni a roncsból az alkatrészeket 0 lesz kb. (a lelki részét hagyjuk is, és az utána járkálás költségeit, idejét stb...)
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Marhára tetszenek ezek a led karikás lámpák. De gondolom ezért a kékért már zaklatnának az éber őrök ugye? Akkor már valami szimpla fehéret ... ugye?
Ezekkel a nagy Kínából származó állítható kuplung és fékkarokkal van valakinek tapasztalata? Mennyire masszívak, egy max két szezont azért bírnak?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
imibogyo
veterán
válasz Micsurin #75075 üzenetére
Nekem egy ilyen készletem van. Érzésre rendben van, de azért messze van a gyári minőségétől (abból egy darab kar is többe került volna, mint ez az egész így együtt). Egy-két szezont egyébként biztosan ki fog bírni, hacsak a gumik nem túl rossz minőségűek akkor többet is. Használni viszont még sajnos nem tudtam mivel még mindig nem üzemképes a CBR1000F, szóval csak álltában húzogattam, tapogattam.
-
emre
veterán
válasz Micsurin #75075 üzenetére
Nekem ez van, érzésre van benne anyag, jó minőségű cucc, de idén sem vittem túlzásba a motorozást szóval nincs benne több ezer km.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, hogy szólsz! Az első pont a gyárilag azzal szerelt lett volna... csak abban elég erős kék beütése van a dolognak.
@imibogyo + emre: Köszi szépen, akkor veszek egy párral, pusztán csak mert tetszenek. Más nem egy szezon és kuka... nem egy érvágó összeg akkor sem. Tavaszra meg csak ideér Kínából!
Nekem csak a szimpla kar kell eleve, nem felső munkahengerrel és tartállyal együtt.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
Lefekvés előtti mozi. Van 1-2 érdekes motor benne.
-
Lipton
őstag
válasz Something_ #75044 üzenetére
Szerintem mentettem en is nem viccbol volt az
-
HSM
félisten
Nem ezt írtam. Tény, hogy nem futja kamerára, és a mobilom bevetésére ez egy jó ötletnek tűnt. Tehát ez tény, hogy megfordult a fejemben így rögzíteni. Aztán végülis nem valósult meg a dolog. Szerintem ez egyáltalán nem mond ellent annak, hogy viccnek töltöttem fel a képet, hiszen magam is szórakoztatónak (viccesnek) találtam ahogy kinéz, gondoltam megosztom a topikkal, mások is nevethessenek rajta. De a vicc topikba meg napiszarra feltöltés úgy gondolom, már túlmegy a korrektség határain. Egyébként sejtettem, hogy lehetnek itt ilyen "jóindulatú" egyedek, azért töltöttem fel ilyen icipici méretben.... Bár így is kicsiti talán túl nagyban....
Ha más nem ez szerintem elég megrengethetetlen bizonyíték....[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz -Mosquito- #75090 üzenetére
-
Ferdzsoo
addikt
"Azt halál komolyan gondoltam. Mondjuk azóta meggyőztetek ABS témában, hogy van, akinek jobb, ha van."
Hfuuuuuuuu. Én itt azért nem érzem az áttörést...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-Mike-
addikt
válasz Something_ #75096 üzenetére
Neeee, hosszú vasárnap elé nézünk.
-
BoB
veterán
Nem érted? Az ABS az ő fékezésén csak rontana
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
félisten
Hagy én is én is egy kis offot. Látom elvagytok így a hidegben.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
HSM
félisten
Alapvetően azt vallom, hogy a lényeg a helyes fékezési (motorozási) technika, és az útviszonyoknak megfelelő vezetés. Ezeket nem pótolja semmilyen elektronika. Ilyen téren semmit nem változott a véleményem.
Ezenkívül nekem privát véleményem, hogy nekem nem hiányzik egy komoly biztonsági kockázat, ami az ABS-el jár, hogy meglehetősen komplex rendszer kezelje a jármű egyik legfontosabb sebességszabályozó rendszerét. Ami ráadásul tudvalevőleg ronthat is a féktávon bizonyos útviszonyok mellett. Nekem megnyugtató, hogy az én kezemben van a kontroll, és egy szög egyszerű mechanikus rendszeren keresztül működik, mindenféle szenzor, elektronika meg beavatkozó kütyü nélkül.
Ennek ellenére látom az előnyeit is természetesen, de nekem nem éri meg bevállalni miattuk a hátrányokat és kockázatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest