-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Jee, végre lett gyári dobozom, gyári konzollal!
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
204 euro-ért csíptem meg ebay-en, bécsi cimborám hazahozza, németből 17 euroért odapostázzák. Ennyiért alkalmi vétel volt, főleg, h újszerű és mindene megvan, pótkulcsokkal együtt.
Tavasszal megy fényezőhöz.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
demars
addikt
válasz runner 125 #75751 üzenetére
"Tavasszal megy fényezőhöz."
A dobozok vagy a vas?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TBone
tag
vasárnapra 14 fokos, közepesen felhős időt mond...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Geresics #75760 üzenetére
Nekem ha ilyen statisztikaim lennenek, es ennek ellenere tovabb csinalnam - mondvan, tudom hogy szar, de en akkor csinalom -
Alap, h bebaszva, tesztelnek motorokat, es az arpad hidon menet kozben letolnam a gatyamat, es helikopterezbek egyet.
Tuti lenne masbap 3000 feliratkozo, es meg a hiradoban is nyilatkoznek.
Ha mar szar, legyen nagyon szar. Kozepszarra senki sem kivancsi.Explosión de dos tiempos
-
FIREBLADE78
addikt
Ez jó akksi töltő? blekkfrájdéjös
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Horvi
őstag
válasz FIREBLADE78 #75763 üzenetére
Aham. Ha jól rémlik ajánlani is szokták itt fórumon a CTEK töltőket.
Hello darkness, my old friend...
-
félisten
A nyári motor kabátokat mennyire eheti az idő? Ha mondjuk csak a szekrényben pihen, de most jó áron tudok hozzájutni?
Sztem nem gázos a téma.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
runner 125
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #75763 üzenetére
Ez ennyiért nagyon faxa, ugyanilyen van nekem is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Geresics
addikt
válasz Topiccsendőr #75762 üzenetére
Hát, ez igazán építő jellegű volt...
Az, hogy szerinted szar, még nem jelenti azt, hogy szar. Szerintem a pacalpörkölt szar, mégsem jelentem ki róla kategorikusan, szar, mert van, akinek bejön...
Azért, hogy megsokszorozzam azt a minimális nézettségem, ami van, még nem csinálok győzikesót...
Gondolom végigszenvedted a videóim, hogy ilyen konstruktív tudj lenni...[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Geresics #75768 üzenetére
Ja, mar megint leirtam a belso monologom, nahat
Szoval ket ut van.
1.minosegi tartalmakat gyartani - ehhez tudni kell motorozni minimum. Vagy erdekes dolgokat mutatni (pl arpad hidon letolt gatyaval bekurva ... De tudod ugyis)
Ebbol melyik van meg?
2. Ralepni az alekosz utra.
Ehhez nem kell tudni semmit, csak orcatlanul konyekik a szarba nyulni, es kivenni a penzt. Ugyis mindegy hogy veled nevetnek, vagy rajtad, mert meg mindig linkeled mindenhova.
Sztm a kettes kapu az elerhetobb, foleg hogy mar gyartasz tartalmakat, nincs sok idod.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
demars
addikt
válasz runner 125 #75755 üzenetére
Tudom, ezért is írtam
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
TommyNagz
senior tag
ez a persu srác egyre szimpatikusabb visítok
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
Geresics
addikt
válasz Something_ #75773 üzenetére
Sőt, még bírósági eljárás indul ellene, a pacalpörköltek emberi méltóságához való jog megsértése, és nem mellékesen a fórum szabályainak megsértése miatt!
-
polimorf
tag
válasz Geresics #75774 üzenetére
Erre a biróságosdira mostanában ugrok, harapok (főleg, hogy most zajlik az ügyem).
Biróságra az menjen akinek nincs jobb dolga, unatkozik és sok a kidobni való pénze. Ilyennel még viccelni sem jó.
A videóval kapcsolatban: Jövőre én is elkezdek videókat kreálgatni, de fel vagyok rá készülve, hogy bármennyire ügyesen próbálom majd megcsinálni mindig lesznek kritikák, negativ megjegyzések, beszólások stb. A show biznisz már csak ilyen. Vagy nem kell velük foglalkozni, vagy tanulni kell a kritikákból és mindig ügyesebben profibban csinálni. Nem számitok nagy sikerre főleg az elején. De leginkább a videóimat magamnak és a túrákon résztvevőknek fogom csinálni.[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Geresics
addikt
válasz polimorf #75776 üzenetére
Úgy fest nem vagy rendszeres olvasója a topiknak, de sebaj
A bíróságis és egyéb hasonló "poén" egy topiktársnak köszönhető, aki miatt Persu egy ideig nem írt, és csak a közelmúltban tért vissza hozzánk, aminek mind nagyon örülünk, mert kiemelkedően jó és hasznos szerelési tanácsokkal és tapasztalattal lát el mindenkit szívességből!
Ha pedig visszaolvasol, épp a közelmúltban kaptam itt meglehetősen sok kritikát, és azt hiszem a válaszaimból érezhető, hogy építő jelleggel vettem azokat.
-
HSM
félisten
válasz polimorf #75776 üzenetére
Én ugyanúgy nem találom viccesnek, hogyha a személyiségi jogaimmal viccelődnek/élnek vissza.
(#75777) geresics: Persze, miattam nem írt, könnyű a másikra kenni mindent. Véletlenül sem lett volna egyszerűbb csak simán megkérnie, hogy ne írjak neki? (Költői kérdés.)
Egyébként csak mellékesen, maga is leírta, hogy mi volt a baja:
"Mégis mit ad ez a topic nekem? Megosztom a valós, nehezen megszerzett, nem kikövetkeztetett, hanem megélt tapasztalataimat. Van 3-4 ember, akinek azonosulni tudok a véleményével, valami újat és érdekeset tud mondani, adatokkal alátámasztva, tudományos hozzáállással. Evente 3x visszajön az olaj téma, a téli elrakas, a benzin, a miért kattog a motorom, a markabuzulas, a faszom."[link]Igen, kétségkívül a moderátori jelentésem húzta fel az agyát, de ez csak egy jó ürügy volt még jól odaszúrnia nekem, rámkenve az egészet, miközben csak tele volt a hócipője a fórummal, ahogy az működik.
Ami pedig a jelentést illeti, már elnézést, de ha engem elkezd sértegetni, akkor jelenteni fogom személyeskedésért, mert a fórum nem erre való. Gyengébbek kedvéért meg van szabályzata, ami ugyanúgy érvényes mindenkire, aki használja. Beleértve engem és persuadert is.
-
polimorf
tag
"gyengébbek kedvéért" Lehet, hogy én a gyengébbekhez tartozok, de én ha valakivel bajom van elintézem vele személyesen vagy igy vagy úgy (lehet találgatni), de semmiképp nem futok segitségért senkihez. Utoljára óvodás koromban szaladtam az óvónénihez bemószerolni a pajtásomat. Na azóta azért kinőttem ebből, megtanultam magam elintézni a problémás dolgaimat is.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz Geresics #75777 üzenetére
Minden nap átnézem a fórum bejegyzéseit, igaz szelektálva. Vannak akinek az irásait mindig elolvasom és vannak akikén átsiklok. Persu pont az akiét mindig elolvasom annál is inkább mert személyesen is ismerjük egymást. A Tieded is át szoktam olvasni.
Viszont most Te is felhoztad a biróság dolgot, azért bátorkodtam reagálni rá.
Én a videókkal kapcsolatosan magamról irtam és nem téged akartalak oktatni vagy bántani vele. Azt is tudom, hogy kaptál jópár negativ kritikát a videóid miatt, de ha jól emlékszem én egyszer sem kritizáltalak, pont azért mert tudom mennyi energiát és időt tud felemészteni egy videó megvágása öszzerakása.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz polimorf #75779 üzenetére
Ezaz... Kedves persuader fórumtársnak baja volt velem, és nem privátban küldte el a véleményét, hanem a fórumon. És ez komoly baj. Én egy témáról beszélgettem vele, erre elkezdett személyeskedni. Én meg ebből köszönöm nem kértem, ezért került jelentésre a dolog. Hogy óvodás dolog? Szerintem az az óvodás dolog, hogy egy nyilvános fórumon a szabályzatot és a kultúrált társalgás szabályait felrúgva sérteget. Lehet ilyenkor hosszas szócsatát meg OFF-tengert, de a tapasztalat azt mutatja gyorsabb és egyszerűbb ilyenkor moderációt kérni. Az pedig kizárólag a kedves fórumtársat minősíti, ahogy a figyelmeztetésére reagált.
(#75780) -Mike-: Azonnal megyek vissza, amint leszálltatok rólam.
-
-Mosquito-
őstag
Nem akar valaki az ABS témáról filmet forgatni? Tudnék egy jó főszereplőt,tuti siker egy igazi Kultfilm lenne.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #75785 üzenetére
-
-Mike-
addikt
válasz -Mosquito- #75785 üzenetére
A film címe lehetne Victor Hugo regénye, A nyomorultak.
-
Lomha 8V
addikt
Mi van ebben a topikban állandóan... Olyan jókat vigyorgok. Főleg mikor néhányan annyira felkúródnak egy vagy több másik topiktárs miatt, hogy szinte elpattan egy ér az agyukban. Az a kedvencem. 😂
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Geresics #75783 üzenetére
Na, már annyi itt a huzavona, hogy olyanok is megszólaltak, akik megígérték, hogy nem fognak. Így hát én is megosztom veled a véleményem, ha tetszik ha nem, te is így vagy a videóiddal. Bocs...csak poén.
Első körben Persuader fórumtárs... Ő olyan amilyen, ért hozzá, nem bírja a mellébeszélést, nem bírja a hülyeséget, bár mondhatsz neki bármit, amennyiben van róla műszaki rajzod és/vagy mérési jegyzőkönyved. Be kell látni, sokszor van igaza és tisztelni kell azt, hogy jószántából segít még ha olyan is a stílusa, hogy nem kertelve kimondja, amit gondol. Ha hülye vagy akkor azt és nem fárasztja magát azzal sem, hogy féleszűnek nevezzen. Vannak akik ezt nehezen viselik, én pl nem, nálam az ilyen fajta gerincesség inkább előny.
A videóidról akkor pár mondat. Ha valaki olyan témában csinál videót, amiben nincs... pl. kerekesszék javítása vagy felújítása, gépiesítése vagy mit tudom én, amiből alig akad pár, akkor könnyű dolga van, mert a fogyasztónak nincs választási lehetősége. A motorozás nem ilyen. Nagy a választék és teljesen jól mondta persu, hogy a középszerű semmire sem jó. Vagy nagyon jót kell, érdekfeszítőt virítani vagy az ellenkezőjét, valami megbotránkoztatóan nagy ökörséget. Ennek a kettőnek van értelme. Persze azt is tudni kell, hogy mit akarsz elérni, miért és kinek csinálod a videóidat.
Bevallom, eddig egyet sem néztem meg, de ma vacsora alatt felkerestem az oldalad és elindítottam véletlenszerűen a videóidat. A körítés egész jó, van logód, van induló zene, webcím, stb. De a videóiddal nem tudtam mit kezdeni. Egy videón önfeledten szórakozni akarunk vagy tanulni belőle, információt nyerni. És bármelyiket indítottam el, egyiket sem kaptam meg. Pl. ott volt amikor elmentél terepes tréningre, kezdő csoport... néztem,hogy mentek a porba, beletekertem, még mindig ugyanaz...egyik helyen az ember elfektette a motort és ahelyett,hogy megnéztük volna segít-e neki valaki vagy mit művel, azonnal megvágtad ott a videót. De pl. mondhattad volna, hogy mit mondtak az instruktorok, mit kéne csinálni, milyen talajon, hogy tartsátok a távolságot, milyen talaj, milyen gumival kéne.... osztanod kellett volna az észt. És igen, ez már önmagában a videó készítése előtt felkészülést, utánaolvasást igényelt volna. Nem úgy,hogy elmegyek, felveszem, megvágom, néha mondok valamit...ez kevés.
Pl. ott van a veszprémi felvonulásos videó...semmi... méssz, mi meg nézzük ,hogy integetnek nektek a gyerekek vagy fél órán keresztül. Azt se tudom benne volt-e,hogy miért volt a felvonulás, semmi arról, hogy miként kéne ilyen nagy közegben motorozni, se az, hogy merre van jó út , stb. Nem tudom érted-e, amit mondani szeretnék? Pedig tök jó poén volt az egyikbe, a dinnyét szállító személyautós címke, azon nevettem.
Pl. én előszeretettel nézem meg byferko videóit, kifejezetten kedvelem. Jó zenével megvágva, koncentrálva csak a lényegre, a szép látványokra, rengeteg infóval. Pl. ha kedvet kapok egy túrához, megnézem van-e hozzákapcsolódó videója, mert tök jó indulási alap. Hogy érdemes megközelíteni, hol érdemes pályán menni,mert amúgy sincs látnivaló, hol egyél, mit egyél, hol vegyél inkább zsömlét sonkával, hol szállt meg, mennyi volt, ott a strand, nem fizetős, de a motort ott tudod letenni. Végig lekötnek a videói, pedig ő nem csinál akkora körítést, mint te,de a videók lényegét nagyon jól megfogja.-
-
emre
veterán
engem nem rühell senki?.....se abs, se videó, ja és nem is pályázok, kirekesztve érzem magam
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
canniball
nagyúr
Szinte épp hogy vége a szezonnak már marjátok egymást. Kezdek aggódni mi lesz itt tavaszig! És nem tudom ide vigyorgós vagy szomorkodós smileyt tegyek...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mm89
őstag
Én csak élvezem a műsort
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest