Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Geresics #119459 üzenetére

    Hát ez még nekem mindig ugyanúgy kettős mérce, elég erősen :D

    Elfogadom hogy neked Dodor az kb a nemezised, Mackó pedig maga az isten, és ettől nehéz eltekinteni. Nekem egy fokkal könnyebb, mert egyikük képzésén sem akarok részt venni, és elég távol vagyok bármelyikük stílusától. Sőt, Mackó az maga a két lábon járó támogatói tartalom, de ezt már egyszer kibeszéltük.

    Mi a limit a "versenyzős" tempóhoz? Mikortól mondod azt hogy odáig még oké, onnantól meg már nem?

    Meg érted, attól hogy mondjuk egyik ember 70-80-nal tud elfordulni ott ahol egy másik 90-100-zal, az lehet hogy előbbinek versenyzős tempónak tűnik, de közben lehet hogy a gyorsabbnak az csak egy casual tempó és nem is erőlködik rajta.

    Saját példát tudok mondani erre is: a Mátrában még tavasszal az egyik topiklakóval motoroztam (nem nagyon ír ide mostanában, de nem akarom említeni név szerint, majd jelentkezik ha úgy érzi). Ő negyedik-ötödik fokozatban gurulgatott olyan sebességgel, amihez nekem már a komfort zónámon túl kellett volna vállalnom magam.

    És ez kívülről is teljesen jól látszik: látszott rajta hogy full lazán félgázon gurulgat, és a kanyartempója még így is jelentősen jobb volt, miközben én meg próbáltam gyorsan menni. Szóval neki az bőven-bőven komfortzónán belül volt még, én meg már a sajátom széle fele voltam. Igaz mentem már ott tavaly sokkal jobban, amikor még jobb formában voltam :DÉn utcán nem is szeretek és nem is szoktam feszegetni a határaimat.

    Nagyjából ilyen szitukra mondta Chrobák Jani nekünk többször is, hogy pályán aki kívülről úgy tűnik hogy húdegyorsan megy, tépi határon mint állat, és jó a körideje, az egy dolog. Viszont aki kívülről semmi extra látványban, közben meg a körideje ugyanolyan jó, na az az igazán gyors. (Nem tudom már szó szerint idézni, rég volt :B :B de szerintem érthető).

    (#119460) Somatom nem is kevesen. FB hirdetésekből is egyre több jön velem szembe, aki utcai kanyarképzést tart. És az a durva, hogy mindegyiken vannak rendszeresen, többen is. Ennyi erővel én is oktathatnék :D

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák