Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz Micsurin #116222 üzenetére

    Mondok egy ellenpéldát:
    Igenis van értelme az A1- A2-nek. És hülyék voltunk hogy párom egyből korlátlanra jelentkezett, ő is pontosan azért hogy a "jogsi legyen meg azt utána majd vehetünk kicsit is".
    Hazudnék ha azt mondanám hogy nem volt gond már a rutinon is, sajnos többször eldőlt kizárólag mindig csak álló helyben. De előfordult. (600-as CBF) Előtte ment 125-össel, 250-essel, azokkal semmi baja nem volt. Sajnos a rutin vizsgán is a legutolsó vészfékezés utáni megálláskor ismét eldőlt álló helyzetben (a 8-ast az elején letolta 55kg-os nő létére). Term. megbuktatták, teljesen jogosan. Elment tőle a kedve érthető módon és abban maradtunk majd visszatérünk rá később. Nah azóta sem tértünk rá vissza mert fontosabb dolgok jöttek időben közbe. De azt most írásba adom, ha akkor csak A1-re jelentkezik, nevetve megcsinálja a vizsgákat, és az eltelt évek alatt megszerezte volna a kisebb gépekkel a rutint arra hogy a nagyot is magabiztosan tudja kezelni álló helyben. Már rég meg lenne a korlátlan vizsgája. Mert nagyon jó érzéke van hozzá, csak egyszerűen nem bírta el a motort, amit szvsz meg lehet tanulni egy kisebb motorral hogy hogyan álljak meg annyira okosan hogy ne erőből kelljen megtartanom egy esetleges vészfékezés után a gépet.
    Biztos vagyok benne hogy nem ő az egyedüli ilyen eset.
    Továbbmegyek. Én is jobban jártam volna ha nem egyből korlátlant csinálok és egy kisebb géppel kezdek. Nem az hogy így nem tudtam megtanulni, de sokkal tovább tartott szerintem mintha szépen 250-essel elmotorozgattam volna 1-2 évet.

    Igen, drágább lépcsőnként végigmenni, jogsi terén is.
    Drágább motorok cserélgetése terén is.
    De hogy jobban fel tudod építeni a motorozási tudásodat és hamarabb megtanulsz ténylegesen motorozni abban biztos vagyok.
    Akinek van pénze és ideje, én mindenképpen a lépcsőzetességet ajánlom. Úgy motorok terén, mint a jogosítvány megszerzése terén.

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák