Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz runner 125 #108145 üzenetére

    Akkor feküdtem le, most ébredtem, és most mennem kell a tribünre, de bemásolom, amit másnak írtam. Azóta sok minden változott, de ez is valami. Most rohanok!

    Sajnos azt a motort, amit mi választottunk,úgy fest nem véletlenül nem választják mások. Elöl is lengőkaros, és hála égnek egy csapágy el is kezdett kotyogni benne, ezért nemhogy nem gyorsultunk, hanem lassultunk. A nagy meleg miatt a motor erôtlenebb is lett.
    Ettől függetlenül nem megyünk rosszul, ezekkel az időkkel 3 éve top3, 2 éve top10, tavaly top20-ban lettünk volna. Idén rettenetesen nagyot gyorsult a teljes mezőny.
    30. helyről indultunk, most 25-ek vagyunk, de én a többieknél jóval lasabb voltam, 1:23-as időkkel kezdtem, és 1:16-osokkal jöttem le 45 perc után, és még látom, hogy hol van benne sok! Eddig terepmotoroztam leginkább, és nehezen állok fejben át a robogó+pálya üléspozícióra, szóval van még hova fejlődni! A csapatban a többiek 1:14-eket mennek stabilan, néha 1:13.8-at.
    Ezt továbbra is tanulóévnek fogom fel, csak ezt a pályán, amikor körbemotoroznak nem könnyű fejben tartani, cserébe amikor előztem, annak különösen örültem! 😁

    A TotalBike-on ezt írták rólunk:
    "A Petrol Circus 1:14-gyel nyúzza az Aprilia Area 51-et, a mezőny legkülönlegesebb gépét."
    🛵😊

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák