Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz zgospel #107224 üzenetére

    Sonax cuccokkal nekem nincsenek túl jó tapasztalaim..
    Elég régóta Autoglym termékeket használok, nekem bevált. De valamilyen frankó kerámiabevonaton nagyon agyalok. A legkomolyabban az védi a fényezést.


    Gaboman

    94km-t raktam bele, 90%-ban tócsákkal teli, sáros úton, erdőben, 41 km/h-s átlaggal zárva comupter szerint.
    Tehát nem kell mondjam, ami szembe jött, azon átmentem. Valszeg a sok tócsa lemosta. :D

    geresics

    A gumi amúgy attól függetlenül, h nagyon hamar el fog fogyni, azért jó. Saras részen is szépen betapad, kanyarban csak nagyon felázott részen tudom keresztbe rakni a hátulját, máshol frankón kapaszkodik.
    A sarat pedig szépen kiszórja magából. Nyilván olyan szakaszon, ahol lehet nagyobb tempót menni.
    Persze a kitaposott csapa szárazon és sárosan is a legnagyobb veszély. Legalábbis eddig minden para szituációm így keletkezett. Az egyensúlyom már a csapán kívül volt, de a motor első kereke csak ment egyenesen benne tovább miközben folyamat próbálom kikormányozni... Vagy jobb esetben az első kerék átugik, de a hátsó nem, így pár métert keresztbemotorozva, két lábbal kalimpálva, próbálok nem elesni.
    De gondolom ilyen szituban a legdurább, legbütykösebb cross gumi is megvezetődik..

    Cimborám hülyült bele most a DJI Mavic Air-be, Vattás videói nyomán. Állítólag baromi jól tudja a követő funkciót, legalábbis ezzel érvelt legutóbb. Szal', lehet lassan lesz majd valamilyen látványos, és egyben mókás kezdő, amatőrködő anyag. :D



    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák