Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz viperabácsi #60160 üzenetére

    Faja kis mod nélküli konfig, jó hogy már gyárilag is kapni ilyen kis méretű VGA-kat.
    Az pedig külön jópont hogy kiírta a teljesítmény adatokat, az a 223W 1440p gaming alatt nagyon jó.

    Amúgy félig ehhez kapcsolódó, volt már itt szó arról hogy kapható HDplextől 500W rendesen egybegyúrva? Mert a 2x250-es tandemet már láttam korábban de a rendese 500W-ost azt még nem. Szépen oldották meg a 2x8pines CPU csatit is, hogy indítanak egy direkt piros színű, ránázásre megerősített közös 8 pin csatit a tápegységen, amiből direkt vastagabb vezetéket indítanak hogy bírja a 2 db 8 pin teljes terhelését.
    [link]

    Persze magasabb mint a 250W-os típus ami várható volt(200*55*40-hossz*szé*ma), valamint már kellet bele egy kicsike venti, emiatt nem tudom mennyire lehet valóságban csendes.
    De azt ígérik hogy 60 fokos hőmérséklet alatt meg se szólal, amikor meg még is akkor is "low speed" tehát elvileg csendesebb mint az 5000-en pörgö társai... :D

    #60154 Grave_444
    Tényleg felesleges volt beírnod ezt, mert érthetelten minek ragozod túl. Én kaptam egy beszólást, mint ha én kérdőjeleztem volna meg a kicsi házakat, így arra reagáltam, aminek az alapja egy HSZ volt, azt idéztem be, ennyi.
    Hogy kié volt az eredeti hsz(ami btw 2 pontatlanságot tartalmazott, amire 2-en reagáltunk és ennyi, nem volt személyeskedés), az a most beidézett hsz-ed szempontjából teljesen lényegtelen.
    Nem értem miért kell ezt túl ragoznod, szóval a semminek tényleg nincs értelme.
    Ez a totyik meg pont a literekről szól, hogy 2,0-2,5-2,7-3,3-4,0-5,0-7,0-10,7...etc, van különbség, pláne akkor amikor el akarod dugni a kis morgós gépet, pl monitorra rögzítve.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák