Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    válasz toldy #2501 üzenetére

    Igen, tulajdonképpen én is erre a lapra hajlok, de még kissé bizonytalan vagyok.
    Az Intel lapok megbízhatósága, kompatibilitása eléri a többi gyártó alaplapjait?
    Te hallottál már olyanról, hogy egy lapon tönkremegy a hangkártya, vagy a hálókártya, de egyébként még működik, működne külső kártyával?
    Én még ilyenről nem hallottam, és közel 8 éve a VGA-t leszámítva semmilyen kártya nincs a gépemben, ezért feleslegesnek tartom a bővítő helyeket. De ennek ellenére ott motoszkál bennem a mi van ha kérdése. Mi van, ha tönkremegy a hálókártya, vagy a hangkártya, és nem tudok beletenni másikat, mert nincs hova? Valamint 1x, egy régi lapomnál (már nem tudom, hogy melyiknél) gond volt az alaplapi hangkártyával, mert minden egérmozdulatnál bezizegett, és borzasztó bosszantó volt. A mostani lapoknál ilyet nem tapasztaltam, de mi van akkor, ha az Intel lapja is ilyen?
    Ezek azok a kérdések, amik miatt hezitálok, mert egyébként elég lenne, mivel a konfigom már régóta úgy néz ki, hogy van 2db vinyóm, és 1db dvd-m, na meg a mostani házamon van egy előlapi E-Sata kivezetés, ami egy sima SATA kábellel az egyik alaplapi SATA csatira csatlakozik. Ez összesen 4, és ennyi van az Intel lapján is, tehát az is elég lenne. Plusz a PCIe 16x, ami még mellette szól, mert bár most sem használok VGA-t (illetve de, integráltat), de tervbe van véve egy középkategóriás kártya, hátha egyszer játszhatnékom támad :B
    Szóval bőven elég lenne egy ITX méretű lapocska, és nem hiszem, hogy ez belátható időn belül változna :)

    Osibaa

    Köszi az infót :R

    [ Szerkesztve ]

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák