Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pirate@
tag
na neked bejött az "élet" grat, ha már így alakulnak a dolgaid, de ehhez sok munka kellett, hogy idáig juss gondolom...
esetleg pályakezdőket nem támogat senki?
gyakorlatos melót keresnék, de baranya megyében Pécsett nem nagyon van vagy csak én nem tudok róla
voltam egy gyakorlatos állásinterjún hálózatkivitelező és karbantartó cégnél, de sajnos elég kemény volt az angol teszt és 6 pont lett volna még szükséges a tovább lépéshez
mentorom tapasztalata: az egyetem nem ad átfogó ismeretek megszerzéséhez elég képzést, ami nem csak ebben a témakörben nyilvánul meg...
túl szép lett volna, hogy igaz legyen így első próbálkozásrade nem adom fel
szaktársaim többségén azt veszem észre, hogy nem is nagyon érdekli őket a szakma, csak legyen meg a papír már... de ez nem csak felénk fordul elő sztem
ilyen felfogással sztem nem sok jövője van a diploma értékének!
max a media marktba eladóként
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest