- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz azbest #18045 üzenetére
Ezt hogy kell értelmezni?
"Tesztelje tévékészülékét!
Amennyiben CA-modult használ szolgáltatásunkhoz, kapcsoljon a 24-es csatornára."
Nálam a 24-es csatornán (498MHz) pl a TLC és a Dikh TV jön.
'Teszt' nevű csatorna az 58-as csatornán (770MHz) van. De ez kódolatlan, mi köze a CAM-hoz?Illetve a 34-es csatornán (578MHz) van még valami, ami számomra láthatatlan.
-
Doky586
nagyúr
válasz azbest #18055 üzenetére
OK, így már értem.
Ők valami maguk által kitalált sorszámról beszélnek, de hibásan csatornaszámnak nevezik.
Én meg az ITU csatornaszámot keresek (amit a TV is megmutat), de közben a honlapjukon kéne kikeresnem az általuk adott sorszámot, ami gondolom az 58-as csatornát (770MHz) vagy a 24-es csatornát (498MHz) jelenti..[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz azbest #18057 üzenetére
Nálam ez a 24-es csatorna: [kép]
Ahogy már láttad a sorszámozásom 200-tól indul [kép] és lehet hogy azoknak egyértelmű akik szolgáltatós STB-t használnak, de nekem nem. Sőt kikereshetetlen mert nálam csak ezek vannak (itt Pesten). Szerintem te sem tudod megmondani melyikre céloznak, a 498 vagy a 770MHz -re.
Tudtommal DVB-T2 teszt kizárólag itt Budapesten van kizárólag egy frekvencián.
HEVC teszt van a DVB-T1 MUX-on az lehet hogy országszerte máshol van, de az nem kódolt csatorna így nem értem a CAM kijelentést az idézetben.[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Armagedown #18136 üzenetére
T2+h.265
-
Doky586
nagyúr
válasz Armagedown #18138 üzenetére
Nyilván úgy csinálják ahogy eddig. A promóciós időszakra lekapcsolják a kódolást (conax). De semmi más nem változik. Aki veszi veszi, aki nem nem. Nyilván a szolgáltatói stb-sok fogják venni (hátha az olcsóbb csomagról a drágábbra váltanak).
De nem váltanak se transpondert se tömörítést se sávszélességet a kedvükért..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz bringasisti #18176 üzenetére
Ekkora antennával..?
Hacsak nem laksz valamelyik TV gerincadó közvetlen szomszédságában inkább ne vedd meg.
-
Doky586
nagyúr
válasz bringasisti #18178 üzenetére
Már sok éve árulnak DVB-T USB sticket a sarki boltban is.. amik használhatók telefonon usb-otg kábellel. Ez csak abban különbözik hogy nem usb-a hanem eleve micro usb csatlakozója van..
Falhoz kötötten nem túl nagy élmény telefon mini képernyőn TVzni.. Van mindigo és más is wifin..
-
Doky586
nagyúr
válasz regvoltrossz #18197 üzenetére
Mert már nincs is.
Észbekaptak hogy az a korcs T1 + váltottsoros HEVC semmit se bizonyít...[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz regvoltrossz #18238 üzenetére
Szerintem csak azt hogy nem lesz beépített Conax olvasó benne, így ha akarnak áttérhetnek másik kódolási technikára később anélkül hogy ki kéne dobni az új stb-t..
Egyszerűen a TV-ből kiveszed a CAM-ot és az előfizetői kártyát, átdugod az STB-be, bedugod a hdmi-t és az antennát és ennyi..
-
Doky586
nagyúr
válasz róland #18398 üzenetére
"Akkor már csak azt lenne érdemes tudni, hogy a meglévő Conax kártya működőképes marad-e, ha kiküldik az STB-t?!"
A szeptemberi átállásig biztos működőképes marad. A leveles tájékoztató szövege szerint, utána majd meglátjuk..
Az AH földi műsorszórásra nyert tendert. Ez a fő profil, minden más csak kiegészítő lehet..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz aprokaroka87 #18423 üzenetére
Meg kell várni amíg újra viharos szél lesz, és akkor kimenni a tetőre antennát állítani..
-
Doky586
nagyúr
válasz aprokaroka87 #18425 üzenetére
Ha a tetőgerincen állsz egyik kezedben a szobaantennával, másikban a TV-vel akkor láthatod hogy jó-e a jelerősség (nem-e csak a falak csillapítják le a jelet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G40B 240hz, FHD, IPS Alkudhato!
- Nagyon szép Philips EP5934 (Saeco Incanto OTC) automata kávéfőző új tejtartállyal
- i5-7400, GTX 1060 6GB, 16GB RAM, 120GB SSD, Cooler Master hűtő
- ITX PC - B550, R7 5700X, 32 Gb RAM, 2 Tb SSD, RTX4070 Super, 750W SFX, garancia, beszámítás
- Quantum LTO6 cleaning cartridge, használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest