Hirdetés
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Segítséget szeretnék kérni tőletek:
A Telefunken TTR 280C MinDig TV Extra vevőn sajnos nincs rca audio kimenet, amire szükségem lenne. A kérdésem az, hogy a TV Scart kimenetről le tudom-e venni az analóg audio jelet, és rákötni az erősítő rca bemenetére?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kojo25
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen usb tuner program van, ami képes kezelni az előfizetéses kártyát a gépen, mert nekem csak a homesys kezeli.
De sajna nem a legjobb, kiszeretnék próbálni mást is.Köszönöm.
-
RexpecT
addikt
És mikorra akarnak áttárni vajon a 16:9-re?Ha még jobban elterjednek az LCD TV-k?
Mondjuk szerintem elég hülyeség, hogy így adják, főleg az Extra csomagban, mert szerintem aki már előfizet az Extrára annak nem régi 4:3-as TV-je van az tuti(legalábbis több mint felének nem).[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Az Extra előfizetés csatornái mind 16:9 -es képarányúak?
-
acehawk
tag
Üdv!
Nógrád megye Tar.
Jelerősség 98%
Jelminőség 98%Kültéri Carant DVB-T Lp2169 antenna + antenna erősítő.
LG 37LE5300 TV.
Budapest felőli vétel. (kb 85-90 km)[ Szerkesztve ]
-
-
TomPack
őstag
Sziasztok! MindigTV Extrát használok conax ci modullal. Nem tudjátok véletlenül, hogy a tudomány mai állása szerint lehet-e okosítani a dolgot? Szeretnék Hobót is nézni!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
vviktor1
aktív tag
válasz
amadeus11 #731 üzenetére
A képminőség az ilyen, szerintem jobb jelszinttel se változik, itt ha nincs elég jelszint akkor szétesik a kép, gyors mozgásnál megakad stb. nem pedig elmosódik, ez más jellegű (talán beállítási) hibára utal ha ilyet tapasztalsz.
Az a 60% viszont esős ködös időben leeshet a kockásodás szintjére, és igen, jól gondolod hogy valamennyit árnyékol a tető, nem beszélve télen amikor van/lehet rajta akár vastag hóréteg is.
Szóval jobb kint mint bentha nem kell hozzá toldanod a koaxot az nem hátrány, és ha adottak a feltételeid és megvan hozzá a felszerelésed hogy kimenj a tetőre akkor érdemes kitenni, de mégegyszer: az elmosódásra nem ez lesz a megoldás szvsz.
Csak vigyázni odafent !Ne dudálj, küzdj !
-
amadeus11
senior tag
Üdv !
Most vettem egy samsung lcd tv-t , a beépített digitális vevőjét használom - antenna a padláson . Az A muxon a jelerősség 70 % a C-n 60 százalék . Kockásodás nincs . Kérdésem : ha kiteszem a tetőre az antennát , akkor javul-e a képminőség ( élesebb kép , kevesebb elmosódás) , vagy nem lesz jobb a képminőség és hagyjam ahogy van ?[ Szerkesztve ]
There is a star
-
2db prepaid extra kártyám van, egyiket már régebben aktiváltam, a másikat a hónap elején. Az ügyfélkapuban viszont csak a régebbi látszik, az újról semmi infó, mintha nem is létezne
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
vviktor1
aktív tag
Mindighez ilyen vételi viszonyok között kb itt kezdődik az antenna, ilyet használok a bakonyban fehér foltban gerecsére irányítva (64km+takarás) mindenféle erősítő nélkül tökéletes. Előtte nekem is erősítős lepke volt azzal nem volt "időjárási tartalék" főleg esős ködös időben no vétel.
Továbbá ha régi vagy toldott a koaxod azt is cseréld le, nem is hinnéd mennyit számít.Ne dudálj, küzdj !
-
szamovar
tag
Sziasztok!
Nagy kutakodás után úgy döntöttem, hogy benevezek egy HybridBox-ra, feltéve ha minden adottságát, jelen esetben a földfelszíni digitális adás nézhetőségét is kitudom használni. Megnéztem a Mindig Tv honlapját és a címre rákeresve a lefedettségi adatbázis szerint megfelelő jelerősség érhető el nálam. Persze az oldal szerint ez nem 100%. Az lenne a kérdésem, hogy tudom ellenőrizni, hogy biztosan működne nálam ez a technika és ne vegyem meg feleslegesen a készüléket.
Várom válaszotokat!
szamovárAlcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
Kommy
veterán
Nektek nincs olyan gondotok, hogy a Cool-on késik a kép a hanghoz képest? Sopronban most van egy ilyen gond.
-
Cobra73
csendes tag
Nekem digitálisan bejön az m1, m2, tv2, rtl klub, euronews,infó csatorna, de valamilyen oknál fogva nem jön be a Duna HD és Duna autonómia.Vajon miért?!Sima lepke antennával fogom őket. Állítsak
az antennán?!
[ Szerkesztve ]
domyzilah
-
-
Biga123
addikt
válasz
datalife05 #710 üzenetére
Van itt aprón 3K-ért tuner igaz nem kártyaolvasós..
Jelenleg én is azzal próbálgatom... teljesen szép képe van...[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
datalife05
csendes tag
Valakinek van tapasztalat ezzel a készülékkel? [ALCOR_DTV_CONAX]
Érdemes megvenni vagy olcsóbban is meglehet oldani, ha igen mit tudtok ajánlani?
Előre is köszi. -
-
-
-
harsanyiz
aktív tag
SELTEKA TC-402HD média lejátszó, dvb-t+conax kártya fogadó.
1 hónapja használom, eddig teljesen megelégedve.
MKV filmeket lejátszik, bár nem mindegyiket, felirat egyenlőre nem támogatott.
Vettem fel fizetős csatornáról teszt képen, az új softtal semmi problémát nem észleltem.
24ezerért árulják.
Aktív témák
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Apple Macbook air 13 m1 8gb 256gb gyári garanciával
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- HP EliteBook x360 1040 G8 (407P5UC) - ÚJ 14" üzleti notebook - i7, 16GB, W11 pro - Touch, 1000nit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest