-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz derrik #61568 üzenetére
Mennyit megy? A szíjnak van egy kopási határa ami mm- ben van megadva. Ez általában 1,5-2mm. Valszeg sosem futott ki teljesen a szíj mert bele érhet a deklibe vagy a blokkba. Kéne lennie egy alátétnek a külső tárcsában,vagy kívülről a berúgó racsni alá feltéve,mert ha a helyéről kiveszik oda be kell tenni mert hiányzik a vastagsága az össze rakáskor. Vagy esetleg szokták még a variátor alá is tenni.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz derrik #61562 üzenetére
Az a szíj elég hosszúnak tűnik,biztos rávaló? Bár ha hátul össze nyomtad,és a szíj bent van a tárcsák között lehet akár jó is. A külső tárcsa szíj felőli oldalát ha megnézed ott van egy mélyedés abban kell lennie hézagoló alátétnek. Ennek a vastagságát kell változtatni úgy,hogy a szíj pont a csapról induljon,de ne lógjon ha rajta van a csapon.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Tigi
őstag
válasz derrik #61452 üzenetére
Én most tettem le az enyémet, de nem azért mert már nincs jó idő.
Egyszerűen széttört az ülés.
Mondjuk ez volt neki a 10. szezonja hiba nélkül.
Sehol se találok hozzá első ülést.
Múltkor én is jövök haza melóból és hallom, hogy valami kopog hátul, hazaértem és látom, hogy a sárhányó levegőszűrő felőli rögzítőcsavarja eltűnt és ezért kopogott.
Múlthéten meg a középsztender gumiját hagytam el hála a jó magyar utaknak.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest