Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nod1

csendes tag

válasz yuing #79856 üzenetére

A menetdinamikája jó, minden levegős 12-13 Le-s "szoft" motorhoz képest meglepetés a vízhűtéses, injektoros, valós 15Le-s teljesítmény. A te hetven kilódat repíteni fogja. És ezt élvezed is városban, és város környékén. 90 fölött viszont elfogy az a lendület, ami mondjuk 70-90km/h-ig megvan.
    Tudja a 100-110-et tartósan is, de amint lelassít valami, pl. egy teherautó, akkor kényelmesen nem fogsz beleférni abba a lyukba ami két szembejövő között keletkezik, és előzésre alkalmas idő. Szóval én inkább azt tanácsolnám, hogy vigyél el egy tesztmotort, nézd meg, hogy áll neked. És ha lehet, motorozz főútvonalon, aztán megtapasztalod, hogy ezek a dolgok neked beleférnek e abba, hogy ha túrázol, akkor egyébként sem tényező az idő, ami alatt megteszel távokat. Vagy idegesít annyira egy-egy előzésnél a megtorpanás, vagy egy-egy kigyorsításnál a teljesítmény hiánya, - ami miatt esetleg kevésbé rugalmasan veszed fel a forgalom ritmusát, - hogy ez ellökjön az A2 irányába. Ez abszolút egyéni habitus kérdése.
    90-100-at tudja, tehát nem te leszel a leggyengébb láncszem a forgalomban.
    Amit még nézz meg: Suzuki GSX-S 125
    Itt azért nem az R-et tanácsolom, mert nekem például kifejezetten fárasztó volthosszú távon a csutkakormány, és nem bírta a csuklóm. Illetve nem jött be ez a hasalós, órákig nyomom a heréimet érzés. De ennek a blokkja az egyik legerősebb a kategóriában, és sokan dicsérik. Talán már van belőle használt kínálat is, de nem nézem ezt a piacot.

• Pfiucska

aktív tag

Igaz, hogy nem duke hanem TX-125-m van de azert leirom a tapasztalatom.. ha egyedul ulok rajta (75kg) akkor egy kamiont ami elvileg 80-nal megy azt meg ki tudom elozni de mondjuk egy szemelyautot ami 90-t megy azt mar azert joval nehezebben.. szerintem ezek a 125-k tényleg elovarosi motorok; nagyjabol 80ig "dinamikusan" gyorsulnak de utana elfogy a kakao. Persze a forumtars 125-os suzukija ami 15le egy fokkal biztos jobb mint az en 11lovam de sajnos azzal se lehet megvaltani a világot. Ha orszaguton is elozgetni akarsz akkor a 125-os kategoria off.

iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI

• energy4ever

addikt

Kis teljesitmenyu motoroknal jelentos 20-30-40kilo(vezeto tomege) elteres. Pl leirjuk valaszkent a mostani kerdesedre azt, hogy "igen, siman kielozol egy 90-el kozlekedo jarmuvet", mert mi azt gondoljuk ~60kilo vagy, ha pedig a valosagban 120 kilos vagy, ugy mar nem fog olyan flottul menni vele.
    Atlagban elovarosban jol hasznalhatoak ezek a motorok. :K

Új hozzászólás Aktív témák