Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• suste

veterán

válasz SoulReaver #78900 üzenetére

Ha nekem szólt, akkor én már váltottam jó pár éve (Benelli velvet 125, majd Honda PCX 125).
    A Tauris mostani tulajának meg korlátlan "A" -ja van ;).
    Pont a "megérés" a lényeg!
    A Tauris-szal naponta 10-15km-t megy melóba városon belül, amire tökéletesen megfelelnek az 50-esek (főleg variátor mod után :) ). Ez a legköltséghatékonyabb erre, és vállalhatóak a körülmények.
    Én hetente többször megyek 35km-re melóba, peremkerületeken keresztül, ahol többször van 70-es tábla. Elég volt 1-2szer megtenni ezt az 50-essel, hogy megértse az ember, hogy ez nem erre való... Plusz a 2 személy is kellett volna, így nekem egyértelmű volt a feljebb lépés.

(#78904) DJGABI
    Én jópár évvel ezelőtt csináltam, és akkor is iszonyatosan elhúzódott.
    A vizsgaidőpontokra nagyon sokat kell várni, ami nagyon bosszantó, mert technikailag akár 1 hét alatt is kész lehetne a jogsi (3 óra kresz - 1. nap, 1 óra rutinpálya + 1 óra város - 2. nap, vizsga - 3.nap DE SZÉP IS VOLNA :D ).
    Ehelyett lesz belőle 3 hónap :W

Szóval nagyon jól hangzik a B125 a leírások/előírások alapján, csak éppen jól megszívat a rendszer :(.

Ennek ellenére érdemes megcsinálni, ha ez a kategória amivel megfelelően tudod megoldani az utazást (költségek és kényelem).

Új hozzászólás Aktív témák