- Microsoft Excel topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Linux kezdőknek
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz SoulReaver #78900 üzenetére
Ha nekem szólt, akkor én már váltottam jó pár éve (Benelli velvet 125, majd Honda PCX 125).
A Tauris mostani tulajának meg korlátlan "A" -ja van .
Pont a "megérés" a lényeg!
A Tauris-szal naponta 10-15km-t megy melóba városon belül, amire tökéletesen megfelelnek az 50-esek (főleg variátor mod után ). Ez a legköltséghatékonyabb erre, és vállalhatóak a körülmények.
Én hetente többször megyek 35km-re melóba, peremkerületeken keresztül, ahol többször van 70-es tábla. Elég volt 1-2szer megtenni ezt az 50-essel, hogy megértse az ember, hogy ez nem erre való... Plusz a 2 személy is kellett volna, így nekem egyértelmű volt a feljebb lépés.(#78904) DJGABI
Én jópár évvel ezelőtt csináltam, és akkor is iszonyatosan elhúzódott.
A vizsgaidőpontokra nagyon sokat kell várni, ami nagyon bosszantó, mert technikailag akár 1 hét alatt is kész lehetne a jogsi (3 óra kresz - 1. nap, 1 óra rutinpálya + 1 óra város - 2. nap, vizsga - 3.nap DE SZÉP IS VOLNA ).
Ehelyett lesz belőle 3 hónapSzóval nagyon jól hangzik a B125 a leírások/előírások alapján, csak éppen jól megszívat a rendszer .
Ennek ellenére érdemes megcsinálni, ha ez a kategória amivel megfelelően tudod megoldani az utazást (költségek és kényelem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpársportok
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...