Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spywear
tag
13500-ért láttam egy ilyet 5770-et,az egész korrekt ár érte!!
-
spywear
tag
Sziasztok egy gyors kérdésem lenne,érdemes lenne lecserélni Sapphire 4870/ 512mb/ 256bit 3600mhz di.x10.1 ogl 2.1 DDR5 egy gigabyte 5770 1gb 128bit 4800mhz DDR5karira di.x11 ogl 4 ? lehet hülye kérdés de azért felteszem !
-
spywear
tag
válasz
Rypejakten #27285 üzenetére
Oké ,akkor csak hogy a kedvedben járjak legyen Csernobil az nem fogyaszt már sz@rt sem!
-
spywear
tag
válasz
Rypejakten #27282 üzenetére
Akkor nem értetted a hasonlatot,nem rossz indulatú hasonlat volt hanem dícséret szagú!! (nem a fogyasztást fikáztam) engem meg nem nagyon érdekel mennyit fogyaszt azt megspórolom a led tv vel és az "A" energia osztályos cuccokkal energia takarékos izzó mindenhol!!! példának okádék!
-
spywear
tag
válasz
Snip3r_HUN #27275 üzenetére
Figyu te most Pakson vagy és az atomerőművet fényképezted le?
Brutál a cucc Gratula hozzá!!
-
-
spywear
tag
[itt a teljes leírás],hogy mit támogat,a lap közepé a leírásban PCI-e 16x fogalattal rendelkezik a lap!!
-
spywear
tag
válasz
masíína #27021 üzenetére
Szerintem ennek a lapnak csak sima PCI-E 1x foglalata van csak az alaplapit lehet kivezetni külön helyen nekem is van egy hp gépem arra is ezt mondták,hogy nem igazán bővíthető szerintem az egészet adja el winyó nélkül tegyen hozzá 5k és vegyen egy másik konfigot ami PCI-E 16x foglalattal rendelkezik!! ez a leg egyszerűbb!!!
-
spywear
tag
válasz
masíína #27019 üzenetére
[ez tuti vinné ]és jó az ára is !!figyelmedbe ajánlom még garis is!! remélem tudtam segíteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Debian GNU/Linux
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest