Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
FollowTheORI #82594 üzenetére
Letud játszani csak néha néha beszaggat .Már ezt is használtan vettem kb 3 éve és lehet nincs rendben vele valami .A legújabb driverrel használom amúgy! A gépem amúgy egy Dell optilex 755 . Szerintem megveszem azt a gt630-at és ezt oda adom unokaöcsémnek . Amúgy használtan ilyen 6-7 ezer ft körül van jobb választás a gt630-nál?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Én használtan szeretnék venni videokártyát (nem játszani) full hd film nézéshez hdmi kabeln keresztül rákötve tévén. Most a gépembe egy geeforce gt220 (néha beszaggat a full hd film) van és munkatársamtól tudnék venni egy gt630-at . Nem értek annyira hozzá ezért kérdezem hogy jobb a gt630 mint a gt 220 ? Ram mennyiségben nagyobb a gt630 2gb a gt220 meg 1gb de a többi adatból már nem tudom megállapítani. Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ukrajnai háború
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest