-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok hamarosan VGA váltás lesz és ki kérném a véleményeteket hogy melyik is éri meg mert vacilálok a 6970 2GB-tos és a 7850 2GB-tos VGA-ák között.
Szerintetek melyik érné meg jobban főleg hogy a 7850-es-t meg kapom 2-3év garival 50k-ért még a 6970-es ennyiért vagy garival vagy garinélkül kapnám meg. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Milyen videokártyát vegyek amivel kitudom váltani a processzort a HD Blu-ray videók alatt???
Jelenleg alaplapi van ezért is keresek valami olcsó kártyát ami ezt megoldaná.
Böngészőből nézzük a filmeket Plex mediaszerver van telepítve az itthoni szerverre és így stramm elem a filmeket,de sajnos itt nem elég egy alaplapi kártya.
Nézegettem kártyákat ati és NV oldalon is mindegyik támogatja az e fajta videó konvertálást csak azt nem tudom milyen kártyát vagy milyen sorozattól érdemes választani.
Remélem jól megfogalmaztam a kérdésem
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest