Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexton
tag
Sziasztok!
Ahogyan itt tanácsolták pár héttel ezelőtt, vettem egy Gigabyte G1 GTX 970-es kártyát. Nem is volt vele problémám hétfőig, amikor ugyanis előjött ez a nagyon faszántos kis Coil Whine jelenség. A tápegységem egy EVGA SuperNOVA 550 GS 550W, úgyhogy én úgy vélem, hogy nem ez a kiváltó oka. A kérdésem, mit lehet ezzel kezdeni? Külföldön tudtommal rögtön cserélik ezeket a kártyákat, de itthon is így működik ez? Vagy esetleg mégis lehet a táp hibája? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Rexton
tag
válasz
Speed® #70158 üzenetére
Nem különösebben érdekel a hangjuk.
Jó persze ne legyen oltári hangos, de gondolom a hangja a tűrhető kategóriába tartozik, + 99%-ban headset van rajtam, úgyhogy sokat amúgy se fogom hallani. Nagyon szépen köszönöm a gyors, és kielégítő választ!
(Akkor a G1 lesz a nyerő)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ukrajnai háború
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest