- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #78123 üzenetére
Használt szerver SSD (pl. PM883) az Hardverapróról.
Esetleg WD Red SA500 SSD széria. -
válasz
scott_free #77862 üzenetére
"Illetve ezek oprendszer alá is jók?"
Igen. A SATA az szabvány. -
válasz
LoyalGuard #74915 üzenetére
A személyedkedés nélküli szakmai vitát elfogadom.
Dönts belátasod/preferenciáid szerint![ Szerkesztve ]
-
válasz
Graphics #74909 üzenetére
- Keretösszeg magas.
- 5 év garancia a követelmény.
- Nekem is van egy "csúcs" X570-es deszkám kizárólag játékra építve. Abba is 980 Pro Samut vettem. (Rendszernek és játékra.)A Samu Magician - v. mi a neve - szoftverét szeretem. Maximalista révén rendszernek új gépbe mindig Samu Pro-t veszek.
PS5-be meg WD850-et. (Akkor még X nélküli változat volt forgalomban.)Ezek az én nézőpontjaim. A kérdező meg majd dönt belátása szerint.
Részemről ez a téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá? bruttó 40 /30 kHUF (1 Ft-tal sem több!)
2. Mekkora SSD-re van szükség? 1TB /~512 GB
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó? M.2 2280, PCIe NVMe
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán) - (külső USB-s SSD házba szánom)
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? - (irreleváns)
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD? átlagos: Xbox Series konzolhoz külső adattárnak
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet? új, de HApró-ról is szóba jöhet bontatlan termékMivel a belassulással nem akarok itt sem szívni, ezért kizárólag DRAM gyorsítótárral rendelkező SSD érdekel. Van ilyen táblázat vhol, ahol erre lehetne szűrni?
Az, hogy TLC/QLC, jelen felhasználási terület esetén nem igazán számít. Ahogy az sem érdekel, hogy PCIe x3.0 vagy x4.0. -
Mi ez az új WD BLACK SN850X???
X-atkák, vagy X-fucktor? -
Elvi érdeklődés:
az XBOX Series S/X (külső) SSD-vel való bővítésével melyik (szak)topik foglalkozik? -
válasz
Találtgyerek #66814 üzenetére
Felső kategóriás SSD esetén számít 5-6 ezer Ft árkülönbség?
Sztem nem!
A 970 Pro széria már bizonyított, a 980 Pro még új.(1 TB-os 970 Pro-t használok rendszernek alaplapi "bordával": MSI B550 Tomahawk.)
[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Az összefoglalót (nagyjából) átolvastam.Az Adata SX8100 sorozatról mik a tapasztalatok?
Nemrég újítottam fel a teljes otthoni gépet ("szám. tech. eszközparkot"). A gép "belakása" még folyamatban van.
A rendszer Samsung 970 Pro NVMe M.2 1TB SSD-n van.
E mellé gondolkodok középtávon (~pár hónap/fél év) egy másik NVMe M.2 SSD-n a felhasználói adatok tárolására, aminek a kapacitása legalább ~2TB.
A PCIe Gen3xN+1 elég, ha az SSD ki is tudja használni a csatlakozás sebességi korlátait. Az alaplapom úgyis csak ennyit támogat második portként.Van jelenleg ennél a típusnál jobb ár/kapacitás mutatóval - ez az elsődleges szempont - rendelkező termék, ami az előbb leírt kritériumoknak megfelel?
Mert az Adata ASX8100NP-2TT-C típusazonosítójú 2TB-os SSD most bruttó ~85 kHUF körül kapható.A keret, amit erre szánnék, az bruttó ~100 kHUF környéke. (+/- 20%)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Western Digital 1 TB WDC WD10EARS-00Y5B1 SATA II HDD
- Hibátlan - Samsung 500GB 750 Evo 2.5" SATA SSD
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- WD Elements 2TB külső merevlemez, ÚJ, gyári dobozában.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest